LED ovratnice - svetleče ovratnice za pse

LED ovratnice za pse - svetleče ovratnice in obeski za pse

Modne ovratnice in obeski za sprehode psov v temi.

Svetleče ovratnice za pse niso le okras, pač pa imajo tudi veliko uporabno vrednost in obenem skrbijo za varnost vašega psa. Pomislimo le na situacije, ko moramo psa sprehoditi tudi ponoči, v megli ali ob slabi vidljivosti. Takrat nam lahko prav svetleča ovratnica, reši številne nezaželene dogodke. Še ena pomembna stvar: vaš pes je s svetlečo ovratnico z vgrajenim LED svetlobnim trakom mnogo bolj viden na sprehodu ob prometni cesti. Vozniki ga bodo hitreje opazili, tudi, če bi po nesreči zavil na cesto. Ovratnica deluje kot kresnička oziroma svetlobno opozorilo. Pomembno je tudi vedeti, da takšna ovratnica psa ne ovira in ne vznemirja, saj je ne opazi, vam pa kljub temu zagotavlja brezskrben sprehod, saj vsak trenutek lahko nadzorujete gibanje vašega psa.

Svetleče ovratnice za pse

Ovratnice so izdelane iz umetnega, tekstilnega materiala in vgrajenim LED svetilnim trakom, ki se napaja z manjšo vgrajeno baterijo. LED svetilni trak ima 3 različne sisteme svetenja in dosega do 500 m vidljivosti, baterija pa zagotavlja do 10 ur delovanja. Svetleče ovratnice so primerne za za vse letne čase, za pse velike in majhne rasti. Ovratnice imajo hitri, "Klik" sistem zapenjanja in se lahko nosijo kot klasične ovratnice. Pri izbiri dolžine in širine ovratnice upoštevajte splošna pravila, ki veljajo tudi za druge ovratnice.

Svetleče ovratnice so primerne za sprehode v temi, s povodcem ali brez, saj omogočajo dobro vidljivost psa tudi na večjih razdaljah. 

V tej rubriki najdete tudi preproste LED lučke, ki so izdelane kot obesek, ki se namesti na klasično ovratnico. Obesek je izdelan iz nerjaveče kovine in LED svetilke, ki se napaja z baterijo in zagotavlja do 10 ur delovanja. Obeski se hitro namestijo na ovratnico ali pospravijo v žep.

Svetleče ovratnice in obeski za pse - oprema za sprehode v temi.