Škarje za levičarje

Škarje za striženje psov za levičarje

Posebej oblikovane škarje za levičarje najdete v naši spletni prodajalni. Škarje so izdelane tako iz običajnega jekla, pa tudi iz zelo kakovostnega Japonskega jekla. Frizerji za striženje psov so navdušeni nad škarjami iz kolekcije GogiPet, ki so zdaj na voljo tudi za levičarje.

Vrste škarij za levičarje

Škarje so namenjene negovalcem psov, pasjim frizerjem in vzrediteljem, ki jim je striženje z levo roko lažje in prijetnejše. Kolekcija vsebuje ravne škarje in ukrivljene škarje, pa tudi efilirkami v različnih dolžinah in materialih, vse od običajnega jekla, japonskega jekla, Titana pa do Teflona. Za profesionalno nego in striženje psov v salonih priporočamo zelo kakovostne škarje iz japonskega jekla. Škarje so cenovno sprejemljive, omogočajo pa lep in lahkoten rez. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na kolekcijo škarij GogiPet, ki so ravno tako izdelane iz japonskega jekla, odlikujejo pa jih še dodatne lastnosti. Škarje za levičarje iz japonskega jekla so različnih dolžin, možno jih je brusiti. Večina škarij v ličnem etuiju, priložena je steklenička za olje in krpica za čiščenje. 

Naše priporočilo:

  • priporočamo, da za profesionalno striženje psov v salonu izberete Elite škarje iz japonskega jekla(v naši spletni trgovini so te škarje vedno slikane na modrem ozadju).
  • za potrebe frizerjev začetnikov, vzrediteljev in razstavljavcev običajno popolnoma zadoščajo cenejše škarje iz japonskega jekla.

Škarje za levičarje iz običajnega jekla so klasične škarje, ki so primerne tako za profesionalno kot amatersko striženje psov. Namenjene so negovalcem psov, pasjim frizerjem, vzrediteljem, pa tudi vsem, ki bi takšne škarje uporabljali ljubiteljsko v domači uporabi. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na kolekcijo škarij GogiPet, ki so izdelane iz običajnega jekla, saj jih odlikuje dolga življenska doba, lepa oblika ter gladek, tih in kakovosten rez dlake. Škarje za levičarje iz Titana so posebej trpežne in odporne, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Omogočajo lep, gladek in kakovosten rez. Primerne so tako za skrbnike in ljubitelje striženja kot profesionalne za pasje frizerje.Škarje za levičarje iz titana imajo visok sijaj, omogočajo pa izredno lep, gladek in kakovosten rez. V ponudbi so tudi Efilirke za levičarje ali škarje za redčenje dlake psov, ki so ene najbolj uporabnih škarij za nego in striženje psov v salonih.

Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo da škarje redno čistite s priloženo krpico, jih podmažete z oljem in hranite v priloženem etuiju. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

>>>Kako skrbeti za škarje za pse<<<
>>>Preberite več o GogiPet® Professional japonskih jeklenih škarjah za pse<<<