Blinx Pets Funny Extensions - podlajški za dlako

Blinx Pets Extensions® barvasti podaljški za pse

Barvasti podaljški, ki jih preprosto vstavite v dlako psa so primerni za oblikovanje atraktivnih pričesk psov, za kombiniranje z oblačili ali preprosto le dodajanje barvnega pramena. Barvna pramena so različnih dolžin. Izdelana so iz finih sintetičnih vlaken. Barvna pramena Blinx Pets Funny Evtensions ne puščajo barve in ne povzročajo alergije. Pramena z bogato umetno dlako so pritrjena na gumijasti obroč, skozi katerega potegnete pramen pasje dlake in ga pritrdite na želeno mesto. S takšnimi prameni lahko oblikujete atraktivna vstavljena pramena, kodre ali posebno frizuro, ki jo bo imel vaš štirinožni prijatelj na svečanem dogodku ali zgolj na sprehodu, na katerem želite izstopati. Blinx Pets Funny Extensions za pse so nov modni izdelek za pse in za priljubljen izdelek za vse ljubitelje mode psov, ki si drznejo stopiti korak dlje. Pramena za pse omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Večkrat uporabni podaljški

Umetni podaljški za pse so izdelani iz prijetnih materijalov, ki omogočajo oblikovanje atraktivnih pričesk psov brez škodljivega barvanja dlake, brez kemikalij in drugih nevarnih postopkov. Primerna so za večkratno uporabo.

Podaljški za dlako za oblikovanje modnih prinčesk psov uporabljajo naši pasji frizerji in so nad njihovo obstojnostjo, veliko izbiro različnih barv možnosti oblikovanja navdušeni.

GogiPet® kolekcija modnih dodatkov za pse in mačke je sestavljena iz barvastih podaljškov za dlako, namenjene za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje. Modni dodatki so izdelani iz umetnih materialov s preprostimi sistemi vstavljanja, zapenjanja in spenjanja dlake. Naj bo tudi vaš štirinožni prijatelj del posebnih priložnosti za nošenje modnih dodatkov, pa naj gre za vaš posebni dogodek, zabavo, kamor boste šli s svojim psom, ali gre za čisto njegovo posebno priložnost.  Modni dodatek vašega psa ali mačko pa naj bo izbrana prav tako skrbno in s takšnim navdušenjem kot takrat, ko ga izbirate zase.

GogiPet izdelki z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.