Kostumi in oblačila za karneval

Kostumi in oblačila za karneval

Da garderoba vašega psa ne bo dolgačasna in da je nabor oblačil različen, zanimiv, morda tudi nekoliko zabaven, so modni oblikovalci izdelali zanimiva oblačila za pse, ki so primerna za vsakodnevno nošenje na sprehodu po mestu ali v naravi, pa tudi oblačila, kot so kostumi za posebne priložnosti, kot je karneval, pust, različne parade ob najrazličnejših dogodkih in praznovanjih in podobno. Kostumi za pse so izdelani iz bombažnih ali drugih materialov, ki omogočajo udobno nošenje in preprosto vzdrževanje. V GogiPet kostumih za pse vaš štirinožni prijatelj zagotovo ne bo ostal neopažen.

Funkcionalna oblačila za pse

Res je, da so pasja oblačila v osnovi namenjena zaščiti psa pred zunanjimi vplivi, kot so mraz, veter, dež, sneg ... toda naši modni kreatorji so naredili korak dlje in združili funkcionalnost oblačila za zabavo, temu so dodali modni pridih in trenutni trend oblačenja. V večini imajo kostumi za pse in oblačila za karneval, ki vam ji ponujamo v spletni prodajalni Onlinzoo, poleg osnovne funkcije oblačila, ki je namenjena določenemu dogodku ali praznovanju tudi funkcijo varovanja. Tako boste lahko izbirali med različnimi toplimi oblačili, kot so podložena in kosmatena oblačila, oblačila s kapuco ali brez, oblačila z zabavnimi motivi, ki zaščitijo celo telo psa. Oblačila za karneval in kostumi za pse so izdelani in sešiti tako, da prenesejo tudi razigrano igro psov na prostem. Oblačila so kljub zahtevnemu kroju zelo udobna za nošenje in za psa ne predstavlja nečesa, kar bi ga oviralo pri igri. Njihovo oblačenje je preprosto. Pasja oblačila, kot so kostumi in oblačila za karneval, so pralna in se lahko vzdržujejo pri nizkih temperaturah. Likanje v večini ni potrebno.

Pred nakupom oblačil, kot so kostumi za pse ioblačila za karneval, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Moderna oblačila GogiPet - Kostumi za pse