Ecodor EcoCar čistila za avtomobile, prikolice in čolne

Ecodor EcoCar

Ecodor Ecocar nevtralizator neprijetnih vonjav v prevoznih sredstvih

EcoCar uspešno odstranjuje neprijeten vonj v avtomobilu ali drugem prevoznem sredstvu. Uspešno nevtralizira smrad po tobaku, hrani, znoju, živalih in drugem. Ecodor EcoCar je naravni biološki izdelek, ki je narejen iz rastlinskih izvlečkov. Niso mu dodane dišave, zdravju in okolju pa je neškodljiv. Neprijetnega vonja ne prekriva, ampak ga odstrani (razgradi). Izdelek je posebej priljubljen pri prevoznikih in taksistih, kjer se dnevno srečujejo z različnimi vonjavami, ki so lahko zelo neprijetne.

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav, smradu in urina.

Biološko čistilo za avtomobile

Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker razpršilo Ecodor EcoCar za avtomobile ni agresivno in je izdelan za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za profesionalno uporabo, povsod tam kjer se pravžajo živali. 

Varna čistila za živali

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu Ecodor. V večini primerov so izdelki Ecodor, čistilo in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Čistila so primerna za salone, hotele in ambulante za živali. Čistilo in nevtralizator neprijetnega vonja Ecodor Ecocar, pa je natrejen posenej za odstranjevanje smradu v prevoznih sredstvih, kot so avtomobili, čolni, jahte ...

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja maderžev, neprijetnih vonjav in smradu.

Preberite več...

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje