Nakit za lase

Kristali za oblikovanje atraktivnih poročnih in svečanih frizur

BLINX BLING SIMPLE® manjši kristalčki različnih barv in vzrcev so zanimiv pripomoček s katerim lahko na povsem preprost način oblikujete atraktivne, elegantne in svečane frizure. Kristali so pritrjeni na podlogo in so primerni za oblikovanje frizur, brez da bi poškodovali lase ali kožo. Preprosto se vstavljajo v lase in preprosto se snamejo. Lahko jih uporabite večkrat in lahko jih uporabite na različne načine v različnih kombinacijah. Poceni in ugodno.

Onlinezoo spletna prodajalna nudi svojim strankam poleg klasičnih izdelkov s kristali za živali tudi posebej pripravljeno kolekcijo izdelkov za ljudi. V tej kolekciji boste poleg znakov, črk, številk z ali brez kristalov našli tudi verižice in zapestnice ter ostali nakit, ki ga boste lahko z dodatki individualno oblikovali. Trajno nizke cene nakita in modnih dodatkov za ljudi.

Priporočamo da si ogledate tudi ostali nakit za ljudi, kot so na primer zapestni trakovi in pasovi, katere lahko dekorirate s kristalnimi znaki, črkami in številkami. V posebni ponudbi lahko najdete tudi verižice s kristali Swarovski ter obeske s kristali. Obeski s kristali so primerni za okrasitev in individualno oblikovanje verižic in zapestnic. Uporabljeni materijali so brez nikla in brez ostrih robov. Zanimiva kolekcija nakita po zajamčeno nizkih cenah.

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Ves nakit iz naše spletne trgovine,  ki je namenjen ljudem ali našim štirinožnim prijateljem je brez ostrih robov in ne vsebuje niklja. Nikelj je namreč srebrnkasta lesketajoča se kovina, ki spada v železovo skupino in jo nekateri uporabljajo tudi za izelavo nekaterih vrst nakita, vendar pa lahko povzroča alergije. 

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje