Podaljški za dlako konjev

Blinx Pets Funny Extension® za konje

Funny Haar Extension podaljški in pramena za dlako konjev kot modni dodatki, ki služijo za zgostitev dlake ali oblikovanje atraktivnih frizur. Pramena in podaljški za dlako so oblikovani tako, da omogočajo večkratno uporabo in nameščanje. Izdelki so brez ostrih robov in varni za uporabo.

Na tej strani najdete tudi podaljške dlake, kombinirane z mašnicami in trakovi. Tudi ti izdelki so izdelane iz kompaktnih materialov, obstojnih barv, različno in zanimivo oblikovani. Večina mašnic in sponk je dodatno okrašenih s kristali ali drugimi aplikacijami.

Barvasti podaljški, ki jih preprosto vstavite v dlako, so primerni za oblikovanje atraktivnih pričesk ali preprosto le za dodajanje barvnega pramena. Barvna pramena so različnih dolžin. Izdelana so iz finih sintetičnih vlaken. Barvna pramena Blinx Pets Funny Evtensions ne puščajo barve in ne povzročajo alergije. Pramena z bogato umetno dlako so pritrjena na gumijasti obroč, skozi katerega potegnete pramen dlake in ga pritrdite na želeno mesto. S takšnimi prameni lahko oblikujete atraktivna vstavljena pramena, kodre ali posebno frizuro, ki jo bo imel vaš konj na svečanem dogodku ali zgolj na sprehodu, na katerem želite izstopati. Blinx Pets Funny Extensions za pse so nov modni izdelek za vse, ki si drznejo stopiti korak dlje. Modni dodatki za konje, kot so pramena omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože živali.

Modni dodatki za konje, kot so umetni podaljški za dlako, so izdelani iz prijetnih materijalov, ki omogočajo oblikovanje atraktivnih pričesk brez škodljivega barvanja dlake, brez kemikalij in drugih nevarnih postopkov. Primerna so za večkratno uporabo.

V ponudbi so tudi Blinx Pets izdelki z elementi Swarovski kristalov. Blinx Pets izdelke s kristali Swarowski ni potrebno lepiti ali agresivno pripenjati na dlako. Vsi izdelki so pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete pramen dlake in izdelek fiksirate na željeno mesto. Ko želite, kristale odstraniti, jih odstranite s preprostim potegom. Gumijasta podlaga za nanašanje kristalov prepreči poškodbe kože, ki jih mnogokrat povzročijo kovinske sponke.

Kolekcija Blinx Pets Funny Extension z garantirano najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.