Modni dodatki za konje

Kristalni izdelki za dekoracijo usnjenih pasov za konje in ponije

  • Usnjeni načelki (36, 38, 40, 42, 44, 46 cm) imajo prostora za 9 ali 13 ali 15 kristalnih črk ali drugih motivov.
    * Začetek in konec traku na katerega s prepletanjem nanesete motive izdelane iz kristalov bo pritejen s Chicago-Schraube vijakom.

Izdelki iz kristalov so namenjeni ljudem in živalim. So neškodljivi za zdravje, kakovostni in preprosto lepi. V paleti naših izdelkov najdete črke, številke in znake (tačka, krona, lobanja, križ...) s katerimi lahko sestavite imena, šifre, kode in različne druge napise na usnjenih trakovih, ovratnicah, oprsnich in povodcih. Lahko pa oblikujete tudi zapestnice in pasove za ljudi. Poleg izdelkov s kristali in bleščicami vam nudimo modne ovratnice, oprsnice, povodce, pasove, zapesnice, ogrlice in še mnogo drugih dekorativnih izdelkov, katere lahko po svoji želji in okusu okrasite s ponujenimi kristali.

Črke in številke za napise

Črke, številke in zanki iz bleščic in kristalov so na razpolago v dveh velikostih:
-14 mm (ovratnice, povodci in oprsnice za manjše živali in ožje trakove)
-32 mm (ovraznice za velike živali in za široke pasovi in zapestnice) Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

V naši spletni prodajalni vam ponujamo tudi kovinske črke, znake in številke s katerimi lahko sestavite imena, šifre, kode ter različne druge napise. Kovinski znaki, črke in številke so modno oblikovane, brez vsebosti niklja, ki bi lahko povzročal alergije. Nikelj je namreč srebrnkasta lesketajoča se kovina, ki spada v železovo skupino in jo nekateri uporabljajo tudi za izelavo nekaterih vrst nakita, vendar pa lahko povzroča alergije.  Kristalni in  kovinski znaki so brez ostrih robov in ne rjavijo.

Ovratnice za konje

Priporočamo da si v naši spletni ponudbi ogledate tudi usnejne ovratnice in oprsnice, ter ovratnice za individualno oblikovanje napisov in imen. Ovratnice za oblikovanje imen, napisov in številk so izdelane iz umetnega usnja.

Vaš prihranke z nakupom v spletni prodajalni Strass Outletstore lahko doseže tudi do 30%

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje