Oster, Snap On in Clip nastavki za striženje psov

Nastavki za striženje psov z Oster - Clip On ali Snap On sistemom

so primerni za namestitev na strojčke Oster, Andis, Wahl, Heiniger, GogiPet Horus, Optimum C, AGC.

Nastavki Clip On ali Snap On so bili zasnovani v Ameriki, danes pa so prisotni tudi na evropskem trgu. Gre za sistem nastavkov, ki jih poznajo proizvajalci Oster, Andis in Whal. V Evropi jih izdelujeta podjetji Heiniger in Aesculap. Kot inovativen izdelek so na trgu poznani tudi Snap on ali Clip On nastavki GogiPet s prevleko iz titana in keramičnim rezilom, ki ga ni treba brusiti.

Zakaj uporabljati Snap On nastavke?

Snap On - Clip On nastavki so izdelani iz trde, odporne ogljikove kovine. Odlikuje jih odpornost na poškodbe, nizka stopnja vibracij in možnost brušenja. Paleta nastavkov zajema tako nastavke za grobo kot fino striženje in nastavke z dolgimi in kratkimi rezili. Nastavki Snap On ali Clip On iz kolekcije GogiPet so dodatno termično obdelani, polirani in prevlečeni z oblogo iz titana, kar zagotavlja tiho delovanje in prepreči čezmerno segrevanje nastavka. GogiPet Snap On ali Clip On nastavki imajo keramično ali kovinsko rezilo, ki ga lahko po potrebi zamenjate. Ker je cena novega rezila nižja od cene brušenja nastavka, se večina frizerjev in veterinarjev odloča za nakup novega rezila. Novo zgornje rezilo zagotavlja natančen rez dlake. Pri brušenih nastavkih se, namreč zaradi obrabe materiala, rez dlake postopno poslabša.

Združljivost nastavkov

Nastavki za strojčke za striženje psov s Clip On ali Snap On sistemom odgovarjajo namestitvi na strojčke Oster (z. B. Golden Serie), Aesculap Fav5, Aesculap Fav5 CL, Aesculap Fav5 CL Hybrid, Heiniger, GogiPet Hathor, GogiPet Horus, Wahl (Clip z. B. Wahl Strom, Wahl KM2), Moser (Clip z. B. Max45), AGC (Clip z. B. AGC2, AGC super, AGR+ Power Groom), Andis (Clip), Optimum VXS430C und XS430C


Če si želite ogledati nastavke za striženje psov z Aesculap ali Slide On sistemom prosimo >>>kliknite tukaj<<<.