Usnjene oprsnice za pse

Usnjene oprsnice za pse

Oprema za pse na sprehodu - mehke usnjene oprsnice.

Ročno izdelane usnjene oprsnice GogiPet so izdelane iz finega govejega usnja, ki je posebej obdelano tako, da je mehko, vzdržljivo in stabilno. Takšno usnje ima dolgo življenjsko dobo, je zračno in ima to lastnost, da uravnava temperaturo. Goveje usnje za oprsnice GogiPet je skrbno obdelano tako, da obdrži vse te koristne naravne lastnosti usnja. Usnjeni izdelki so narejeni po strogih ekoloških in drugih predpisih. Zaradi metod biološke obdelave se lahko oprsnice prilagodijo temperaturi, koži in dlaki psa.

Dvoplastne oprsnice za pse

Kolekcija opreme za pse na sprehodu zajema različne usnjene oprsnice. Dvoplastne usnjene oprsnice so izdelane iz dveh plasti usnja. Zgornje ali zunanje usnje je trše in kompaktno, spodnje ali notranje pa mehko in udobno za nošenje. Obe plasti sta skupaj lepljeni, prešiti in dodatno ojačani z okrasnimi šivi. Te oprsnice so primerne predvsem za močne pse in tudi tiste, ki na sprehodu vlečejo. Druga vrsta oprsnic je izdelana tako, da je zunanja stran oprsnice usnjena, notranja pa izdelana iz mehkega tekstilnega materiala. Tudi te usnjene oprsnice so lepljene, šivane in ojačane z okrasnimi šivi. Primerne so za vse vrste in velikosti psov, priljubljene pa predvsem pri psih s kratko dlako. Med oprsnicami boste našli usnjene oprsnice s hitrim "Klik" sistemom zapenjanja in oprsnice s klasičnim sistemom zapenjanja. Vsi kovinski deli so brez ostrih robov in ne rjavijo.

Oprsnice so primerne za namestitev na klasične ali flexi povodce. Kolekcija GogiPet obsega mehke oprsnice iz usnja in dodatno podložene oprsnice za zelo občutljive pse. Vsi uporabljeni materiali so prijetni na otip, varni za uporabo. Kovinski deli so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psov.

Usnjene oprsnice GogiPet so izdelane v različnih modelih in stilih. Tako nudimo klasične enobarvne oprsnice, oprsnice z neti in oprsnice s kristali Swarovski, oprsnice z graviturami, odtisi in tiskom različnih vzorcev.

Mehke usnjene oprsnice z zajamčeno kvaliteto izdelave in uporabljenih materijalov - kolekcija GogiPet.