Naravni šamponi za pse in mačke

Šamponi za pse in mačke Bubbles & Nature

Šamponi Bubbles & Nature iz kolekcije GogiPet so posebej oblikovani in pripravljeni za profesionalno in kakovostno nego psov in mačk. Kolekcijo sestavljajo čistilni šamponi za dlako in kožo, negovalni šamponi za različne strukture in barve dlake ter zdravilni šamponi za pse, ki preprečijo, ali uspešno odpravljajo zdravstvene težave dlake in kože.

Naravni šamponi iz kolekcije GogiPet, ki vam jo ponujamo, so primerni za pogosto kopanje vaših ljubljenčkov. Umazanijo in maščobo z dlake odstranijo globinsko, koži pa vračajo naravno vlažnost. Ker naravni šamponi za pse in mačke vsebujejo zelo malo olj, je dlaka po kopanju hitro suha, a ne izsušena, naravno prožna in čista. Kolekcija, naravni šamponi za pse in mačke, obsega naravne šampone od univerzalnega šampona, ki je primeren za vse tipe dlake in kože do specifičnih naravnih šamponov namenjenih in primernih za točno določen tip dlake. 

Kakovostni šamponi za pse

Šamponi za pse Bubbles & Nature GogiPet vsebujejo različne negovalne sestavine, ohranjajo naravno vlažnost kože, dlako pa naredijo prožno in voljno za oblikovanje. Med sestavinami so v naših šamponih izvlečki zelene gline, ki je bogata z mikroelementi in mineralnimi solmi, zaradi česar imajo čistilni in energetski učinek, Aloje Vere, ki blagodejno in zdravilno vpliva na dlako, ki jo mehča, kožo pa vlaži in pomirja. Ognjič in kamilica, ki sta prav tako sestavini naravnih šamponov, ki vam jih ponujamo v naši spletni trgovini delujeta antibakterijsko in razkuževalno. Še ena pomembna sestavina sestavlja naravne šampone iz naše kolekcije. To je slezovec, ki spada med najstarejše zdravilne rastline in je odlično zdravilo proti suhi in razdraženi koži. Slezovec običajno dodajajo v kopeli. V pravilnem razmerju je tokrat dodan naravnim šamponom iz kolekcije GogiPet in tako še dodatno bogati sestavo šampona. Najpomembnejše sestavine, ki ohranjajo naravno vlažnost kože in dlake, pa so rastlinski kolagen, keratin - vrsta beljakovine, ki je glavna komponenta v zgradbi dlake ali las in kompleks vitamina B.

Bubbles & Nature kozmetika za nego psov - Naravni šamponi za pse.