Trenutne promocije

Izdelki B kategorije in izdelki z napako

Ekipa Onlinezoo posebno skrb nameni prevzemanju in pregledaovanju izdelkov, tako, da naše stranke nebi dobile izdelkov z napako ali kakršnimi koli poškodbami. Kontrola kakovosti izdelkov in ustreznosti normativom je za nas velikega pomena. Izdelke z večjimi poškodbami in odstopanji od normativov izločimo iz prodaje, izdelke z manjšimi ali nevidnimi napakami pa strankam ponudimo kot izdelke B kakovosti. Te izdelke najdete v tej rubriki s posebno ugodnimi cenami. 

Posebej naj vas opozorimo na širok izbor oblačil. Prav pri teh so drobne napake skoraj neopazne in ne znižujejo uporabne vrednosti izdelkov. Morda takšnih pomankljivosti kupci ne bi niti opazili, a jih iz prodaje izločijo strogi kontrolni pregledi in so tako uvrščemni med tiste po ugodnejših cenah. Oblačila za hišne ljubljenčke so na voljo za vse priložnosti, od vsakdanjih, do slovesnih, ki jih lastniki morda namenijo le za enkratno uporabo. Med oblačili so izdelki za vse letne čase. Zato jih lahko kupimo kot dodatek ob koncu sezone ali pomislimo že na naslednjo prihajajočo sezono.

Podobno velja za dodatke vseh vrst. V širokem izboru takšnbih izdelkov je mogoče najti marsikaj. Od ovratnic in povodcev do različnih dodatkov za svečane priložnosti z manjšimi pomanjkljivostmi v izdelavi. Ugodne so cene tudi številnih uporabnih predmetov. Morda smo jih v to skupino uvrstili le zaradi pomanjkljivo izdelanega okrasnega šiva ali drobne estetske napake v materialu.

Skrbniki lahko takšne izdelke uporabljajo pri vsakodnevni negi, higieni, pa tudi igri pri z ljubljenčki na sprehodih. V posebni kategoriji je oprema za avtomobile, s katerimi skrbniki zagotovijo varnost in udobje živali, ter tako poskrbijo, da je vožnja prijetna za vse potnike in brez stresa. Ugodne cene marsikoga nagovorijo in prepričajo, da poleg rednega nakupa na naši spletni strani Onlinezoo izbere še nekaj predmetov iz ugodne ponudbe. Tako številno skrbniki domačih živli poskrbijo, da imajo nekatere predmete, ki jih večkrat nakupujejo, ves čas na zalogi in so jih kupili po znižani ceni.

Vse, kar potrebujeta urejen lastnik in njegov ljubljenec, je  zdaj mogoče kupiti po izjemno ugodnih cenah. Ugodno je mogoče kupiti tudi takšne izdelte, ki jih ne uporabljamo le eno sezono, pač pa vse leto.