Mačje ovratnice za črke in številke

Ovratnice s kristalnimi znaki, črkami in številkami za mačke

Na ovratnicah za mačke lahko uporabite izdelke s kristalnimi kamni velikosti 14 mm. Z dekoriranjem ovratnic za mačke z našimi izdelki iz kristala lahko izrazite lastno ustvarjalnost in kreativnost.

Ovratnice in nakit za mačke zajema klasične, elastične ovratnice z zvončki in modne ovratnice s kristali, obeski in drugimi dodatki. Ovratnice in modni dodatki so posebej oblikovani ter prilagojeni potrebam mačk tako, da je nošenje takšnih ovratnic udobno. V kolekciji izdelkov kot so ovratnice in nakit za mačke boste našli tudi uporabite izdelke s kristalnimi kamni velikosti 14 mm. Z dekoriranjem ovratnic za mačke z našimi izdelki iz kristala lahko izrazite lastno ustvarjalnost in kreativnost. 

Dolžine ovratnic

Dolžina ovratnic je 30 cm, širina 10 mm in debelina 2 mm.
Izdelane so iz poliestra, so elastične in na razpolago v sledečih barvah: črna, rdeča, temno modra in temno zelena.

Ovratnice za mačke so izdelane iz umetnega ali naravnega usnja, tekstilnih tkanin ali prožnih pletenih materialov. Za mačke so najbolj primerne pletene, elastične tekstilne ovratnice, saj se lepo prilagajajo telesu in so varne za nošenje. Za mačke, ki se gibljejo prosto, je priporočljivo, da je ovratnica opremljena z odsevnim trakom, kar omogoča boljšo vidljivost v temi.

Pomembno pri izbiri ovratnice za mačke:

  • Ovratnice za mačke so prilagodljive dolžine, a vseeno priporočamo, da pred nakupom ovratnice izmerite obseg vratu mačke.
  • Ovratnica ne sme biti premajhna, zato, da je udobna za nošenja. Obenem ne sme biti prevelika, saj se lahko med igro vanjo zatakne tačka in se mačka lahko poškoduje. 
  • Ovratnica naj bo nameščena tako, da lahko dobite med ovratnico in vrat 1-2 prsta.