Stoli za pasje frizerje

Stoli za negovalce psov in pasje frizerje

Kakovostni stoli za negovalce psov in pasje frizerje so izdelani iz mehkega sedišča in kombinacije kovinskih in plastičnih materialov. Nastavljiva višina, pri določenih modelih pa tudi nastavljiv nagib stola, omogoča udobno delo in pravilno držo v času nege in striženja psov.

Stoli za nego in striženje psov

Revolucionarni stoli za striženje psov GogiPet so posebej oblikovani za potrebe pasjih salonov. Kompaktno ohišje s klasičnim podvozjem v obliki zvezde je opremljeno s kolesi, ki preprečijo zapletanje dlake in se preprosto čistijo. Kovinsko ogrodje je zaščiteno pred rjavenjem. Nastavljiva velikost sedišča omogoča najboljšo optimalno držo telesa v času dela. Sedišče je izdelano iz retro umetnega usnja s kompaktno podlogo. Izbirate lahko med GogiPet Comfort ali Delux stoli. Slednji so opremljeni z naslonjalom, ki dodatno razbremeni hrbtni del telesa negovalca ali frizerja med delom. V ponudbi je tudi GogiPet "jahač" stol, ki ima posebej oblikovano sedišče v obliki jahalnega sedla, kar omogoča preprosto in nemoteče sede premikanje med samim delom. GogiPet "jahač" stol je posebej oblikovan stol za delo v negovalnih salonih za striženje psov, kjer je treba negovati večje število psov v krajšem času in tam, kjer nega in striženje terja več ur neprekinjenega dela. Tudi ta stol za nego in striženje je oblikovan tako, da ima klasično podvozje v obliki zvezde, ki je opremljeno s kolesi. Njegovo kompaktno kovinsko ogrodje je zaščiteno pred rjavenjem. Nastavljiva velikost posebej oblikovanega sedišča je od 50 cm do 70 cm, kar omogoča optimalno držo telesa med delom. Vse profesionalne stole za nego in striženje psov, kakor tudi  drugo opremo, ki jo najdete v naši spletni prodajalni, so pred prodajo preizkusili negovalci psov, pasji frizerji, vzreditelji in nekateri skrbniki psov.

Stoli za nego psov za profesionalne salone za striženje psov, so različni GogiPet stoli za nego in striženje, brez katerih si v sodobno opremljenem salonu za nego in striženje psov ne znamo predstavljati dela.

GogiPet stoli za pasje frizerje z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.