Kravate, metuljčki in ovratnice za pse

Kravate in metuljčki za pse

Kravate za pse, metuljčki in ovratne rutke lahko uporabite kot okrasni izdelek za svojega štirinožnega prijatelja, pa naj bo to majhen kuža ali veliki pes. Služijo lahko tudi kot ovratnice na sprehodih. Kravate, metuljčki in ovratne rutke so udobni, mehki in zanimivi za nošenje. Primerni so za samostojno nošenje, kombinirate pa jih lahko tudi z oblačili za posebne priložnosti.

Elegantne in zanimive ovratnice z ovratnikom in kravato za "pasje frajerje" so primerne za posebne svečane priložnosti, praznovanja, poroke ... ali preprosto takrat, kadar želite s svojim štirinožnim prijateljem preprosto biti drugačni in nekoliko izstopati iz množice. V naši spletni prodajalni boste našli zanimive modele iz kolekcije GogoPet modni dodatki za pse, v različnih barvah, vzorcih in barvnih kombinacijah. Ovratnice z ovratnikom so na voljo v velikosti M in L, nastavljive dolžine od 35 -41 cm, kravata 9 x 4 cm in ovratnik 22 x 7 cm ter 38 - 45 cm, kravata 10 x 4,5 cm in ovratnik 25 x 10 cm. Komplet je izdelan iz sijočega svilnatega materiala, ki se lahko vzdržuje in je pralen pri nizkih temperaturah, likanje pa ni potrebno.

Materiali in čiščenje

Ovratniki, kravate, metuljčki in ovratne rute so izdelani iz pralnih materialov, ki se lahko vzdržujejo in so pralni pri nizkih temperaturah, likanje pa ni potrebno. Najpogosteje je to iz mehkega svilnatega poliestra, ki daje takšnemu modnemu dodatku pridih svečanosti. 

Dovolite si biti drugačni od drugih in naj postane kravata ali metuljček del pasje garderobe, ko gre za svečane dogodke.

Modni dodatki za posebne priložnosti, kot jih na evropskem trgu še ni bilo.

Pred nakupom ovratnice z ovratnikom izmerite obseg vratu psa z mehkim šiviljskim metrom. Če vam velikost in model ne odgovarjata, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov s strani našega podjetja. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet modni dodatki za pse, ovratnice z ovratniki, kravate in metuljčki za pse.