Wellnes, pižama in športna oblačila za pse

Wellness oblačila za pse

Moderno wellness kolekcijo oblačil Gogi predstavljajo kopalni plaščki, pižame in trenirke za pse. Četudi bi se komu zdelo neverjetno, je dejstvo, da so nekatere pasme psov, mladiči, starejši psi ali psi, ki imajo zdravstvene težave, veliko bolj občutljivi na mraz, kot bi se komu zdelo na prvi pogled. Za takšne pse je treba še posebej poskrbeti, da jim je udobno. Zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo ponujamo kolekcijo pasjih oblačil za prosti čas, ki obsegajo Wellness oblačila, kopalne plače, pižame in trenirke. Oblačila so primerna za nošenje v notranjih prostorih kot samostojna oblačila, ali kot spodnje oblačilo, ko se odpravljate na sprehod v mrzel dan. Oblačila za prosti čas so izdelana iz zelo kakovostnih naravnih, mehkih, toplih in udobnih materialov, ki so pralni ter vzdržljivi. Izbirate lahko med različnimi kroji, barvami in vzorci, ki se odlično ohranijo tudi po večkratnem pranju.

Kopalni plašči in pižame

Kopalni plašči za pse so izdelani iz mehkega, udobnega frotirja z visoko vpojnostjo vlage, kar omogoča hitro in udobno sušenje psov po kopanju. Trenirke za pse so udobne za nošenje, igro in počitek v domačem okolju. Uporabljeni materiali so pralni, likanje pa ni potrebno. Ti izdelki so posebej udobni za nošenje in zagotavljajo prosto gibanje psov v vsakem trenutku. Pižame za pse so izdelane iz mehkih bombažnih materialov, ki nudijo prijeten nočni počitek psa. Če pes spi v vaši postelji, pižama poleg tega, da greje telo psa, uspešno zaščiti posteljnino pred dlakami in umazanijo. 

Nekatere pasme psov, še posebej kratkodlaki psi, puščajo dlako nekoliko bolj kot drugi. Lahka oblačila za prosti čas, kot so pižame ali trenirke so lahko odlična rešitev, ki vam bo prihranila veliko časa in dela pri čiščenju stanovanja.

Pred nakupom lahkoh oblačil za prosti čas kot so wellness oblačila, pižame in trenirke, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Wellness kolekcija GogiPet - kopalni plaščki, pižame in trenirke za pse.