Obeski in zvončki za mačke

Obeski za mačke

Obeski za mačke se preprosto namestijo na ovratnico. Obeski so različnih oblik in velikosti. Nekateri med njimi so z zvončki, drugi z preprostimi kristalčki. Najbolj priljubljeni obeski pa so tisti, na katere lahko napišete svoj naslov ali telefonsko številko in tako poskrbite, da se bo muca tudi če se izgubi s pomočjo ljudi lahko vrnila domov. Zgodi se kdaj, da gre hišni ljubljenček malo po svoje. Če je vaša mačka opremljena z obeskom na ovratnici, kamor lahko zapišete naslov ali svojo telefonsko številko, zagotovo prihranite veliko časa, skrbi in strahu, v primeru, ko ga je treba iskati, saj bo ovratnica s takšnim obeskom, vašemu ljubljenčku služila kot identifikacijski dokument. Na tej strani boste našli še druge obeske, majhne kovinske zvončke za mačke različnih barv in vzorcev.

Povodci in ovratnice za mačke

Priporočamo, da si ogledate tudi ponudbo ovratnic in povodcev za mačke. Ovratnice za mačke so izdelane iz umetnega ali naravnega usnja, tekstilnih tkanin ali prožnih pletenih materialov. Za mačke so najbolj primerne pletene, elastične tekstilne ovratnice, saj se lepo prilagajajo telesu in so varne za nošenje. Za mačke, ki se gibljejo prosto, je priporočljivo, da je ovratnica opremljena z odsevnim trakom, kar omogoča boljšo vidljivost v temi. Klasične ovratnice za mačke so izdelane iz nežnih tekstilnih materialov, ki so udobni za nošenje. Večina modelov ima dodan majhen zvonček. Različne dolžine, modeli in barvni vzorci.

Mehki povodci in ovratnice

Vedno bolj priljubljeni so povodci za mačke, ki so lahko iz usnja ali tekstila in postajajo obvezen del mestne mačke, pa naj se nekaterim zdi še tako nenavadno. S takšnim povodcem lahko mačko navadimo na mirno hojo, jo imamo ves čas pod kontrolo in ni potrebno, da jo samo puščamo samo doma, ko se odpravimo po mestu ali v naravo. Povodci za mačke so izdelani iz različnih tekstilnih materialov, ki so dodatno obdelani z okrasnimi šivi. Povodci so tako kot ovratnice brez ostrih robov in posebej prilagojeni potrebam mačk. Trajno nizke cene, samo v spletni prodajalni Onlinezoo.