Luksuzne ovratnice za pse - razprodaja

Luksuzne ovratnice za pse

Modni dodatki in nadstandardne ovratnice za pse

Širok izbor ovratnic za pse obsega tudi luksuzne ovratnice in nakit za pse. Luksuzne ovratnice so izdelane iz umetnega ali naravnega usnja, ki je s posebnim tehnološkim postopkom dodatno obdelano tako, da je mehko, obstojnih barv in vzorcev ter prijetno za nošenje. Nekatere ovratnice so za večjo udobnost nošenja podložene, vse pa so lepljene in prešite, kar zagotavlja večjo odpornost izdelka in daljšo življenjsko dobo. Večina ovratnic je okrašenih s kristali, biseri ter drugimi posebej oblikovanimi kamni in bleščicami. Kovinski deli so brez ostrih robov in ne rjavijo.

Usnjene ovratnice za pse

GogiPet luksuzne ovratnice za pse iz naravnega usnja, so zelo trpežne in odporne. Večina ovratnic je podloženih z dodatno obdelanim mehkim usnjem ali polnjenim tekstilnim materialom, ki je antistatičen. Kovinski deli so skrbno obdelani tako, da nimajo ostrih robov, ki bi lahko poškodovali kožo ali dlako psa. V kolekciji najdete klasične enobarvne luksuzne usnjene ovratnice s tekstilno ali usnjeno podlogo, (ki so primerne tudi tudi za oblikovanje napisov in imen z barvami za tekstil) in usnjene ovratnice z neti, kristali in drugimi dodatki. Luksuzne usnjene ovratnice za pse so imajo dolgo življenjsko dobo, spadajo med skoraj neuničljive ovratnice in se lepo ujemajo z usnjenimi povodci enakih barv in vzorcev. 

Kadar želite nekoliko izstopiti iz množice vsakdana s svojim psom in pokazati, da ovratnica ni nujno zlo, potem so luksuzne usnjene ovratnice s kristali Swarovski prava izbira. Ovratnice za pse s kristali Swarowski danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti. Ta glamur in blišč predstavljajo tudi usnjene luksuzne ovratnice za pse GgoiPet, ki so brezčasne, modne in v vseh pogledih elegantne. Prefinjene luksuzne ovratnice za pse predstavljajo modni dodatek in klasično ovratnico v enem, ki je primerna za vsak dan.

Med Luksuznimi ovratnicami za pse, pa boste lahko izbirali tudi med ovratnicami iz umetnega usnja, ki pa po kakovosti prav nič ne zaostajajo za usnjenimi. Umetno usnje poznamo že več desetletij, z izrazom pa označujemo materiale, ki so podobni naravnemu usnju, a po definiciji to niso. Luksuzne ovratnice, ki so izdelane iz umetnega usnja, so mehke in preproste za čiščenje. Na ovratnici lahko z izbranimi črkami in številkami izpišete imena, napise in telefonske številke. Tako oblikovana ovratnica je lepega videza in praktična. Lahko se uporablja kot klasična ovratnica ali kot nakit.

Kvalitetna in luksuzna oprema za pse - poceni nadstandardne ovratnice.