Drugi nakit za pse

Drugi modni dodatki za pse

Dodatki, ogrlice, verižice in drugi izdelki iz kristalov za pse so popolnoma novi izdelki na evropskem tržišču. Onlinezoo kolekcija modnih dodatkov za pse spremlja nove modne smernice. Izdelki so varni za uporabo in ne poškodujejo dlake in kože psov.

Modni dodatki, nakit, pentlje in kristalni izdelki so nepogrešljiv del opreme urbanih psov. Izdelki, ki jih predstavljamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo, so varni za uporabo. Izdelani so tako, da so brez ostrih robov, iz materialov, ki so udobni za nošenje. Z našimi izdelki boste lahko samostojno oblikovali individualni OutFit za svojega psa.

V tej kategoriji boste našli različne sponke za spenjanje dlake v obliki nakita za pse, od srčkov, mašnic in rožic do metuljkov in kravat. Pri dolgodlakih psih je treba dlako na glavi redno spenjati v čop, da bi preprečili poškodbe oči in omogočili psu, da opazuje svojo okolico. Pri tem lahko uporabimo gumice ali različne vrste sponk in mašnic. Izdelane so lahko iz tekstilnih ali plastičnim materialov, pomembno pa je, da so brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo psa. Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov najdete različne mašnice in sponke za dlako. Z njimi bosta vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu.

Mašnice, sponke, kravate in metuljčki omogočajo varno ter udobno spenjanje dlake psov na glavi ali ušesih. Z njimi lahko lažje in lepše oblikujete pričesko svojemu ljubljenčku. Mašnice in sponke so priljubljene v salonih za nego in striženje psov, predvsem za zaključno oblikovanje pričesk in lepšega videza psov. Kravate, metuljčki, mašnice, sponke in drugi nakit za psepredstavljajo atraktivne in praktične modne dodatke za moderne pse. Primerne so tako za samostojno nošenje kot za kombiniranje z oblačili. V naši spletni ponudbi najdete praktične in predvsem atraktivne ovratnice za glamurozne pse. Modni dodatki in nakit so izdelani iz tekstilnih materialov s preprostimi sistemi vstavljanja, zapenjanja in spenjanja dlake. Naj bo tudi vaš štirinožni prijatelj del posebnih priložnosti za nošenje modnih dodatkov, pa naj gre za vaš posebni dogodek, zabavo, kamor boste šli s svojim psom, ali gre za čisto njegovo posebno priložnost.  Modni dodatek in nakit za vašega psa ali mačko pa naj bo izbrana prav tako skrbno in s takšnim navdušenjem kot takrat, ko ga izbirate zase.