Majhni strojčki za fina striženja

Strojčki za fina in zaključna striženja psov in mačk

Majhni strojčki za profesionalno in ljubiteljsko striženje psov in mačk so primerni za delna striženja in zaključno oblikovanje videza živali. Baterijski strojčki so majhni, lahki, imajo nizko stopnjo vibracij in zelo tiho delovanje. Primerni so za zaključno oblikovanje dlake po osnovnem striženju, striženje dlake na obrazu, ušesih, intimnih predelih in pripravo delov telesa živali na odvzem krvi ali manjše operacije. Majhni strojčki za striženje psov imajo zelo fine nastavke za striženje, ki zmanjšajo možnost poškodb pri striženju.

Onlinezoo predstavlja profesionalne strojčke za fino striženje psov svetovno priznanih blagovnih znamk, kot so Aesculap, Heiniger, GogiPet in Optimum. Majhni strojčki navedenih blagovnih znamk so primerni za ljubiteljsko in profesionalno striženje psov in delo veterinarjev. V nadaljevanju vam predstavljamo nabor strojčkov, ki vam bo pomagal izbrati pravega za vaše potrebe in želje.

GogiPet Slovenija

Mali strojček za pse in mačke Orate Primerni so za odstranjevanje dlake med blazinicami, striženje na intimnih predelih, britje ušes in obraza, celotno britje golih psov in mačk, pri veterinarjih za pripravo na operacije in odvzem krvi, v salonih za zaključna striženja in navajanje mladičev na striženje. Majhen strojček Orate predstavlja novo, izboljšano tehnologijo striženja, nastavljivo dolžino striženja in hitrostjo striženja in je tako primeren za pse vseh velikosti in druge male živali. Priporočamo za profesionalno uporabo v salonih, pri vzrediteljih, razstavljavcih in ljubiteljsko striženje.

Aesculap Slovenija

Majhni strojček za pse in mačke Vega in Akurata; primerno za zaključno oblikovanje dlake psov po osnovnem striženju z distančniki, britje golih psov in mačk, britje obraza in ušes, striženje dlake na intimnih predelih in odstranjevanje dlake med blazinicami pri velikih psih, pri veterinarjih pa za pripravo posameznih delov telesa na operacije in odvzem krvi pri večjih psih. Ker sta strojčka majhna, njuno delovanje pa tiho, sta še posebej med groomerji, pri navajanju mladičev na striženje.

Zelo majhni strojčke za pse in mačke Isis in Exacta; pri veterinarjih primerno za pripravo delov telesa na odvzem krvi in britje manjših delov, odstranjevanje dlake med blazinicami in na intimnih predelih pri majhnih psih in mačkah, odstranjevanje posameznih vozlov in britje notranjih delov ušes.

Heiniger Slovenija

Majhni strojček za pse in mačke Midi; primerno za zaključno oblikovanje dlake psov po osnovnem striženju z distančniki, britje golih psov in mačk, britje obraza in ušes, striženje dlake na intimnih predelih in odstranjevanje dlake med blazinicami pri velikih psih in pri veterinarjih za pripravo posameznih delov telesa na operacije in odvzem krvi pri večjih psih. Strojčka sta zaradi tihega delovanja še posebej priljubljena med groomerji, pri navajanju mladičev na striženje.

Zelo majhni strojček za pse in mačke Mini; Pri veterinarjih je primeren za pripravo delov telesa pri odvzemu krvi, za britje manjših delov, odstranjevanje dlake med blazinicami in britje na intimnih predelih. Pri majhnih psih in mačkah je primeren za odstranjevanje posameznih vozlov in britje notranjih delov ušes.