Okrasne rutke za pse

Modni šali, rutke in ovratnice z rutkami za pse

Dekorativne rutke in šali predstavljajo nepogrešljiv modni dodatek vsakega urbanega malega kužka in velikega psa. Še posebej priljubljene so ovratnice s trikotno rutko, ki se lepo kombinirajo z oblačili in so obenem primerne tudi za samostojno nošenje.

Okrasne rute in šali so modni hit vsakega modernega psa. Naša ekipa modnih oblikovalcev podjetja Onlinezoo je skrbno izbrala materiale in vzorce za to poletje, saj je to kos pasje garderobe, ki je še posebej priljubljen za nošenje v poletnih mesecih, ko običajna oblačila niso nujno potrebna.

Materiali in vzorci

Okrasne ovratne rute za pse so izdelane iz mehkih tekstilnih materialov, ki so udobni za nošenje, vzorci in barve pa prilagojeni različnim namenom. Tako lahko izbirate med rutkami za majhne ali velike pse, nežne ali nekoliko manj nežne pse, ovratne rutke za različne priložnosti, ki se lepo podajo k svečanim oblačilom. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami od živahnih do umirjenih tonov, zanimivih motivov in poslikav. Ovratne rutke za pse so pralne, likanje pa ni potrebno. Barve in poslikave so obstojne tudi po več pranjih. Rutke in šali pa se seveda lahko nosijo tudi kot samostojno oblačilo na vsakodnevnem sprehodu ali kadar želite, da vaš štirinožni prijatelj nekoliko izstopa iz množice. Vse to so imeli v mislih naši oblikovalci, ko so oblikovali dekorativne rutke, ovratne rutke, šale in ostale modne dodatke, za vse, ki želijo, da je tudi njihov zvesti štirinožni prijatelj modno opravljen.

Okrasne ovratne rutke in šali, so lahko odlični začetni pripomoček, kadar želite psa mladiča postopoma naučiti in navaditi na oblačila. 

V kolekciji modnih dodatkov GogiPet lahko izbirate med rutkami velikosti XS, S, M, L.  V tej kategoriji boste našli tudi ovratne rutke, ki imajo nastavljivo velikost in se zapenjajo z ježki, nosijo pa se lahko na hrbtu ali strani.

Ko želite za svojega psa le najboljše, si dovolite biti drugačni in se sprehodite s svojim štirinožnim prijateljem po mestu z modnimi dodatki in opremo iz naše kolekcije.

Modni dodatki za pse. Ovratne dekorativne rutke za pse.