EcoGlass čistilo za steklo

Ecodor EcoGlass čistilo za gladke površine in steklo

Ecodor EcoGlass čistilo za steklo

Ecodor čistilo za steklo EcoGlass z rastlinskimi izvlečki uspešno očisti steklene in druge gladke površine. Ne pušča madežev in prask. Čistilo je primerno za steklo, ogledala, keramične površine, ploščice, krom, porcelan, priljubljen pa je tudi za čiščenje računalniških in TV ekranov. Ecodor EcoGlass je popolnoma naraven in ne vsebuje dišav, zato je uporaba tega čistila posebej priljubljena pri ljudeh, ki so občutljivi na vonjave in ljudeh, ki imajo težave z alergijami.
Navodilo za uporabo:
EcoGlass poškropite po površini, pustite delovati nekaj trenutkov in do suhega obrišite z mehko papirnato ali tekstilno brisačo. Površina bo po uporabi čista, sijoča in brez neprijetnega vonja.

Živalim prijazno čistilo

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in udobno bivanje v vsakem domu. Tam, kjer pa živijo tudi živali in so obravnavane kot družinski člani, pa čisto okolje predstavlja prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu, kamor brez dvoma spada revolucionarno in odlično čistilo za čiščenje steklenih površin Ecodor EcoGlass, ki je brez agresivnih parfumov in s svojo sestavo, steklo sijoče očisti, smrad pa popolnoma odpravi. Čistilo za steklo EcoGlass je primerno tako za domačo uporabo, kot za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani, smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistilo za steklo Ecodor EcoGlass ni agresivno in je izdelan za uporabo na steklenih predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali.

EcoGlas čistilo za steklo z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.