Profesionalni sušilniki in bloverji za pse

Namizni in stenski sušilniki, feni ter bloverji za pse

Osnovni del opreme vsakega salona za nego in striženje psov so sušilniki z bloverjem. Namestite jih lahko na steno ali preprosto postavite na mizo ali polico. Vsi sušilniki za pse in feni, ki jih najdete v naši spletni prodajalni, so varni za uporabo. Od modela je odvisno, ali je sušilnik primeren za pse velike ali majhne rasti, za gosto ali bolj redko dlako, za izpihovanje vode, dlake in podlanke ali samo za preprosto sušenje. Pred nakupom priporočamo, da razmislite o tem, za katere vrste psov boste sušilnik potrebovali in skladno s tem izberete sušilnik s primerno količino izpiha zraka.

Profesionalni sušilniki za pse

V naši spletni prodajalni boste našli Metro Air Force Comander sušilnike s kovinskim ogrodjem in izredno visokim pretokom zraka, z dvostopenjskim motorjem, kar zagotavlja hitro in varno sušenje dlake psov. Metro Air force profesionalni feni za sušenje dlake psov omogočajo uporabo različnih tehnik sušenja psov in skrajšajo čas sušenja tudi do dve tretjini časa, kot če bi sušili z navadnim fenom. Zelo zmogljiv motor namreč zagotavlja velik pretek zraka in učinkovito sušenje kožuha psov, brez visoke temperature, ki bi lahko poškodovala ali izsušila kožo in dlako živali. Sušilniki so opremljeni z gibljivo cevjo dolžine 190 cm in tremi različnimi nastavki za sušenje. Filter je odstranljiv in ga je možno čistiti.

V naši ponudbi boste našli profesionalne Metro Air Force Blaster B3 sušilnike težke 4 kg, z gibljivo cevjo treh metrov in nastavkom za izpihovanje vode in odstranjevanje odpadajoče dlake. Zmogljivi motor omogoča izpih zraka do 3850 litrov na minuto. 

V ponudbi so še Metro Air force Quick Draw sušilniki ter Vivog SC2500 - G sušilniki in Vivog Multifunkcijski sušilniki 3 v 1. Slednji se uporablja kot klasični sušilnik za dlako psov, kot blover za izpihovanje vode, odpadajoče dlake, podlake in umazanije ter kot nastavek za Jacuzzi.

Sušilnike lahko postavite na tla, mizo, ali ga z uporabi posebnega nosilca pritrdite na steno. Za sušilnike GogiPet in Metro nudimo z zakonom predpisano garancijo in brezplačno podaljšanje garancije do 5 let, če so sušilniki enkrat na leto servisirani pri nas. Samo v spletni prodajalni Onlinezoo so profesionalni sušilniki za dlako psov na voljo po trajno nizki ceni in brez stroškov dostave in pakiranja za končne kupce.

Zajamčeno najnižje cene profesionalnih sušilnikov in bloverjev za pse.