Postelje za pse

Postelje za pse

Oprema za pse - postelje za udoben počitek psov.

Vsak pes potrebuje svoj prostor, kamor se lahko umakne, kjer bo počival, dremal in preživel mirno noč. Ležišče za psa mora biti udobno za počitek, dovolj mehko, prilagojeno zdravstvenemu stanju in fiziološkim lastnostim, velikosti ter teži psa. Najbolj primerna ležišča so postelje za pse.
 
Kolekcija GogiPet ležišč za pse obsega mehke tekstilne postelje, postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem in nadstandardne, dizajnerske postelje. Vse postelje za pse so izdelane brez ostrih robov, ki bi lahko poškodovali dlako ali kožo psa. Pri izbiri postelje pazite, da izberete pravo velikost. Postelja naj bo vsaj tako velika, da se bo pes v njej lahko obrnil in udobno namestil.

Vrste postelj za pse

Mehke, tekstilne postelje so izdelane iz odpornih, v večini bombažnih materialov, ki so pralni, preprosti za vzdrževanje in udobni. Uporabljeni materiali so antistatični, primerni za kratkodlake in dolgodlake pse. Polnilo je kompaktno in mehko, kar zagotavlja trajno obstojnost oblike postelje za pse. Notranja blazina je v večini primerov snemljiva, pralna v pralnem stroju in stabilno nameščena. Postelje za pse iz naše kolekcije so na spodnji strani opremljene z gumijastimi gumbki ali podlogo, ki prepreči spodrsavanje in varuje pred prenosom vlage in mraza v blazino.
 
Postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem so še posebej atraktivne in izdelane tako, da zagotavljajo maksimalno stabilnost in udoben počitek psa. Vzmetnica ali blazina je dvignjena nad tlemi, kar zagotavlja dobro zračnost in ščiti pred mrazom s tal. Vzmetnice so ortopedsko oblikovane in primerne tudi za starejše in bolne pse. Uporabljeni materiali so antistatični in ne povzročajo alergij. Vzmetnice in blazine so oblečene v pralno prevleko. Postelje z lesenim ali kovinskim ogrodjem so primeren za pse velike in majhne rasti.
 
Klasična ležišča za pse GogiPet - postelje za pse so poceni in trpežne. Širok izbor barv in vzorcev zadovolji želje vsakega posameznika. Takšne postelje za pse pa lahko lepo kombinirate s pohištvom v stanovanju. Mehke postelje za pse so primerne za pse na potovanju, lahko se uporabljajo tudi na terasah in vrtovih.
 

GogiPet ležišča za pse z ugodno ceno.