Električne mize za nego in striženje psov

Električne mize za nego psov v pasjih saloni

Osnovni del opreme v salonih za nego in striženje psov so mize z nastavljivo višino. Pri teh mizah višino nastavljate s pomočjo električnega motorja. Mize so težke, zelo stabilne, trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. Primerne so za striženje tako velikih kot majhnih psov. Profesionalni negovalci psov in pasji frizerji, ki svoje delo opravljajo kot poklic, pogosto trpijo za bolečinami v rokah in hrbtu. Da bi se tem bolečinam in ostalim profesionalnim deformacijam poklica izognili, priporočamo uporabo mize z nastavljivo višino. Na osnovi večletnih izkušenj in testiranj različnih miz v našem salonu nudimo na evropskem trgu zagotovo najboljše mize za nego in striženje psov. Mize uporabljajo tudi naši negovalci psov in pasji frizerji pri vsakodnevnem delu v salonu.

Vrste hidravličnih miz za nego psov

Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelane iz materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in vzdrževanje.
Obstajajo različne dimenzije in oblike miz. Katero mizo boste izbrali, je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. Pri negi velikih psov je smiselno uporabljati nižjo, večjo in stabilnejšo mizo, pri negi manjših psov pa višjo in manjšo miza. Profesionalni negovalci se odločajo za nakup in uporabo dvižnih miz z električnim motorjem. Osnovne lastnosti teh miz so: Visoka stabilnost, nastavljiva višina, dolga življenjska doba, preprosto čiščenje .

Električne dvižne mize, ki vam jih ponujamo na tej strani spletne prodajalne Onlinezoo, so izdelane iz kompaktnega kovinskega ogrodja in omogočajo visoko stabilnost ter varno delo, tudi pri negi velikih in težkih psov. Kakovosten elektromotor, ki služi dvigovanju in spuščanju mize na želeno višino olajša delo pasjega frizerja in omogoča pravilno držo telesa pri delu. Delovna površina je izdelana iz trpežne gume, ki je pralna in odporna na poškodbe. Guma pomembno prepreči drsenje psa v času nege. Robovi takšne mize so termično obdelani in so brez obrob, za katerimi bi se lahko nabirala umazanija.

Profesionalna oprema za nego in striženje psov v salonih. V podjetju Onlinezoo vam nudimo z zakonom predpisano garancijo. Električne dvižne mize je mogoče tudi osebno prevzeti. Za dodatne informacije vas prosimo, da nas kontaktirate preko kontaktnih podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. 

Električne mize za nego in striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.