Poceni tekstilni povodci za pse

Poceni tekstilni povodci za pse

Oprema za pse na sprehodu - tekstilni povodci.

Med najbolj priljubljenimi povodci so zagotovo tekstilni povodci za pse, ki so lahko izdelani iz najlona, bombažnih ali poliamidnih tkanin in pletenih vrvi. Ti povodci so cenovno ugodni, pralni, trpežni, primerni za vse vrste in velikosti psov. Kolekcija GogiPet nudi širok izbor barv in vzorcev, materialov, dolžin in širin. Vsi tekstilni povodci so obstojnih barv, za večjo odpornost pa dodatno prešiti. Klasični povodci iz tekstila so obvezen del vsakega mladega psa, kajti samo s takšnim povodcem lahko navadimo psa na mirno hojo in ga imamo ves čas pod kontrolo.

Kako izbrati pravilni povodec za psa?

Pri izbiri tekstilnega povodca bodite previdni na pravilno izbiro širine in dolžine povodca. Predolg ali preširok povodec bo psa na sprehodu obremenjeval, preozek ali prekratek pa bo neprijeten za vodenje psa. Tako za pse majhne rasti priporočamo, da izberete tekstilni povodec širine do 1,5 cm in dolžine nad 150 cm, za srednje velike pse širina 1,5 do 2 cm in dolžina 120 cm, za pse velike rasti pa povodec širše od 2 cm in krajšega od 100 cm. Med povodci boste našli tudi take, ki so izdelani tako, da lahko nastavljate dolžino povodca. Ti so primerni tako za sprehode v mestu kot naravi, ko želimo psu dati več svobode. Tekstilni povodci iz jeansa in drugih bombažnih materialov niso primerni za pse, ki vlečejo. Za pse, ki vlečejo, izbirajte med najlon in pletenimi povodci, ki so mnogo bolj odporni.

Tekstilni povodci so primerni za vse velikosti in pasme psov. Pri manjših psih priporočamo, da izbirate med tanjšimi povodci, pri velikih psih pa med širšimi in takimi, ki so prešiti, ročaji pa za večjo udobnost vodenja podloženi z mehkimi materiali. Tekstilni povodci so različnih barv in zanimivih vzorcev. Cenovno so ugodnejši, preprosti so za vzdrževanje in so pralni v pralnem stroju. Vsi kovinski deli so brez ostrih robov. Tudi ti povodci se barvno in vzorčno lepo ujemajo s tekstilnimi oprsnicami in ovratnicami.

Oprema za mestne pse na sprehodu - povodci za pse.