Nega in čiščenje oči psov

Nega predelov okoli oči pri psih in mačkah

Nega predelov okoli oči: Potrebujemo košček vate, emulzijo za nego oči in pri dolgodlakih psih še škarj e z zaobljeno konico. Najprej pregledamo obraz psa. Če mu dlaka pada preko oči ali mu jih zakriva, jo pristrižemo tako, da so oči vidne. S krpico ali mehko krtačo odstranimo postrižene dlake. Na košček vate nanesemo emulzijo in očistimo predel okoli oči ter odstranimo morebitne izcedke. Potegi naj potekajo od središča obraza proti ušesom. Madeži okoli oči, ki nastanejo zaradi solzenja, bodo z redno uporabo emulzije za čiščenje predelov okoli oči in prehranskih dodatkov postopoma izginili. Redna in pravilna nega predelov okoli oči bo preprečila vnetja in poslabšanje vida in tako psu omogočila zdravo življenje.

V naši spletni trgovini Onlinezoo vam ponujamo kapljice za oči in losjone za nego dlake okoli oči psov ter različne mini glavnike, ki jih lahko uporabljate v ta namen. GogiPet losjoni za nego oči in dlake okoli oči so primerni za vsakodnevno odstranjevanje izcedkov okoli oči. Preventivno preprečujejo obarvanost dlake okoli oči, podoben učinek pa imajo tudi na tačkah in gobčku. GogiPet losjoni za nego oči delujejo antibakterijsko, preprečuje srbečico in lajšajo probleme, ki nastanejo na koži in dlaki okoli oči zaradi izcedkov. Losjoni so primerni za domačo in profesionalno uporabo.

Nega oči psov

V tej kategoriji najdete tudi prehranska dopolnila, ki preprečijo prekomerno solzenje, pomirijo vnetja in sprostijo zamašene solzne kanale. Tako prehranska dopolnila, od znotraj navzven preprečijo in odpravijo obarvanost dlake okoli oči.

Nepogrešljiv pripomoček pri negi predelov okoli oči je glavnik, ki naj bo obvezen del opreme vsakega skrbnika psa. Glavniki za nego dlake okoli oči iz kolekcije GogiPet, ki vam jih ponujamo na teh straneh, so primerni tako za profesionalno kot za domačo uporabo. Namen uporabe takšnega glavnika je česanje in nega dlake okoli oči, odstranjevanje izcedkov iz oči, odstranjevanje bolh in zajedavcev, odstranjevanje majhne umazanije in ravnanje kodraste dlake okoli oči, ki bi lahko motila ali celo ovarila vid psa. 

Oprema za nego predelov okoli oči pri psih za zdrav in lep videz psa ali mačke.