Čevlji in nogavice za pse

Čevlji in nogavice za pse

Že res, da so pasje blazinice prekrite s prav posebno debelo kožo in da imajo svojo nalogo tudi krempeljčki, pa moramo kljub temu  v današnjem času prav šapicam posvetiti posebno nego. Kemični posip pozimi, ali vroči asfalt poleti, lahko  te blazinice poškoduje. S čevlji za pse se lahko temu izognete. Imajo pa čevlji še druge dobre lastnosti, zaradi katerih je vredno razmisliti o nakupu kompletov, ki bodo več kot dobrodošli v vsakem domu, kjer so doma tudi psi. 

Čevlji za pse uspešno zaščitijo pasje tačke pred soljo in agresivnimi kemikalijami, ki preprečujejo zmrzovanje in nastajanje ledu na ulicah, ostrimi kamni in steklom. Tudi pred mrazom ali razgretim asfaltom bo to odlična zaščita, Ne gre pa spregledati, da čevlji za pse ščitijo pred umazanijo. Veliko lažje je psa po sprehodu preprosto sezuti, kot pa čistiti blatne tačke in umazana tla. 

 V kolekciji GogiPet boste našli čevlje s podplatom in čevlje z gumijasto podlogo. Oboji so nepremočljivi. Čevlji s podplatom zaščitijo tačke tudi pred ostrimi predmeti. V nekaterih državah so takšni čevlji del obvezne garderobe policijskih psov. Čevlji brez podplata, z gumijasto podlogo so primernejši za začetnike in uspešno varujejo tačke pred soljo in umazanijo. Čevlji za pse se v zimskem času lepo kombinirajo z ostalimi zimskimi oblačili za pse.

Pred prvim sprehodom v čevljih za pse je treba psa navaditi na čevlje. Čevlje za pse obujte psu najprej za nekaj minut že v stanovanju in se z njim poigrajte. Postopek navajanja nekajkrat ponovite, vedno za nekoliko daljši čas in šele nato odidite na daljši sprehod v čevljih.

Priporočamo, da si za nego blazinic in smrčkov psov v zimskem času ogledate tudi kremo za nego tačk in smrčkov.

Zakaj uporabljati čevlje za pse?

Ker čevlji za pse varujejo in zaščitijo pasje tačke pred:
• poškodbami
• vročimi in ledenimi zunanjimi površinami
• soljo in drugimi kemikalijami, ki so pozimi na pločnikih ali poteh in preprečujejo zmrzali
• ostrimi predmeti

Pred nakupom poiščite ustrezno velikost čevljev v tabeli >IZBERITE<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Čevlji in nogavice za pse z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.