Šali in rutke za pse

Šali in rutke za pse

Okrasni šali in rutke za pse so izdelani iz nežnih tekstilnih materialov. Šali za pse iz kolekcije GogiPet se lepo podajo k oblačilom za pse, lahko pa se nosijo kot samostojni kos oblačila. Izbirate lahko med različnimi modeli in materiali ter zanimivimi barvami, potiski in obrobami. Naši modni oblikovalci se poleg nenehnega spremljanja trenda, ozirajo tudi na praktičnost nošenja in funkcionalnost vsakega kosa oblačila, pa četudi je to preprost kos, kot je na primer šal za psa. Zagotovo bo vaš pes z novim šalom na sprehodu opažen in nekaj posebnega. 

V naši spletni prodajalni pa lahko izbirate tudi med različnimi ovratnimi in trikotnimi rutkami za pse, ki so izdelane iz kompaktnega pralnega bombažnega materiala. Vzorci in barve niso naključno izbrani, ampak se premišljeno vključujejo med različne kolekcije, ki vam jih ponujamo in se lepo ujemajo z ostalimi oblačili. Lahko se nosijo tudi samostojno oblačilo v vseh letnih časih. Ovratne rutke za pse so različnih vzorcev, obstojnih barv in potiskov. 

Ponujamo vam različne velikosti, od najmanjše XS primerne za obseg vratu od 18 cm - 22 cm. Velikost S, primerne za obseg vratu od 22 do 28 cm. M velikost primerna za obseg vratu od 28 cm - 45 cm in L velikost, ki je primerna za obseg vratu od 40 - 63 cm. 

Ovratnice s tekstilno rutko so izdelane tako, da imajo klasičen način zapenjanja, kovinski deli pa so brez ostrih robov in zaščiteni pred rjavenjem. 

Dovolite si biti drugačni s svojim psom in se sprehodite s svojim štirinožnim prijateljem po mestu z modnimi dodatki in opremo iz naše kolekcije GogiPet.

 

Ovratnice z rutko za pse

Rutke z ovratnico so izdelane iz mehke tkanine v kombinaciji z ovratnico. Izbirate lahko med rutkami za pse velike in rutkami za pse majhne rasti, širok izbor za poletne ali zimske dni, samostojno nočenje ali kombinacijo z oblačili in povodci.

 
Moderne rutke za pse

Dekorativne rutke brez ovratnice so primerne za pse velike in majhne rasti. Izdelane so iz mehke bombažne tkanine različnih barv in potiskov z zanimivimi napisi in potiski. Primenro za nošenje na hrbtnem ali prsnem delu vrau.

 
DoggyDolly zimski šali za pse

Šali za pse so izdelani iz termo velurja različnih barv z zanimivimi, modnimi napisi. Šali so primerni predvsem za hladne zimske dni, za samostojno nošenje ali kombiniranje z oblačili. Priljubljeni so predvsem okoli božično novoletnih praznikov.

 
Kravate in ovratne rutke za pse

Kravate, metuljčki in rutke so primerni za samostojno nošenje ali kombinacijo z elegantnimi pasjimi oblačili. Večina modelov je izdelanih z ovratnico, ki omogoča dobro stabilizacijo izdelka v času nošenja. Uporabljeni materiali so nežni, nekoliko sijoči, prijetni na otip.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje