Verižice, kravate in metuljčki za pse

Verižice, kravate in metuljčki za pse

Kolekcijo modnih dodatkov za pse GogiPet sestavlja tudi modni nakit za pse, ki je izdelan iz kristalov, tekstila in umetnega usnja. V kolekciji najdete klasični nakit s kristali, okrasne ovratnice s potiski z različnimi barvnimi vzorci, ekstenčnike, modne sponke in drugo Nakit je primeren za vsakodnevno nošenje in se lepo ujema z oblačil za pse.

Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo nakita in modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov lahko najdete rute za pse, kravate, šale za pse, na zalogi pa so tudi metuljčki za pse, različne sponke za dlako, prameni in drugi modni dodatki za pse in mačke. Z njimi bosta vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu.

Modni dodatki za pse

Modni dodatki, nakit, pentlje in kristalni izdelki so nepogrešljiv del opreme urbanih psov. Izdelki, ki jih predstavljamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo, so varni za uporabo. Izdelani so tako, da so brez ostrih robov, iz materialov, ki so udobni za nošenje. Z našimi izdelki boste lahko samostojno oblikovali individualni OutFit za svojega psa.

Kravate in metuljčki, pa tudi rute in šali predstavljajo atraktivne in praktične modne dodatke za moderne pse. Primerne so tako za samostojno nošenje kot za kombiniranje z oblačili. V naši spletni ponudbi najdete praktične in predvsem atraktivne ovratnice za glamurozne pse. Modni dodatki in nakit so izdelani iz tekstilnih materialov s preprostimi sistemi vstavljanja, zapenjanja in spenjanja dlake. Naj bo tudi vaš štirinožni prijatelj del posebnih priložnosti za nošenje modnih dodatkov, pa naj gre za vaš posebni dogodek, zabavo, kamor boste šli s svojim psom, ali gre za čisto njegovo posebno priložnost.  Modni dodatek in nakit za vašega psa ali mačko pa naj bo izbrana prav tako skrbno in s takšnim navdušenjem kot takrat, ko ga izbirate zase.

Kolekcija modnih dodatkov za pse - nakit in okrasne ovratnice.