Velika nalepka Beli višavski terier - 38 cm x 28 cm

Velika nalepka Beli višavski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine, kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kod dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih.

19,47 €*

namesto 30,99 €* prihranek 37.17% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-VG-AA10169

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "Velika nalepka Beli višavski terier - 38 cm x 28 cm"

Nalepka za salon, trgovino in avto

Velika nalepka Beli višavski terier 38 x 28 cm

Velika nalepka Beli višavski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kod dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih. Izdelana je na prozorni foliji in preprosta za nameščanja.

Lastnosti nalepke

  • Velika nalepka Beli višavski terier
  • velikost 38 x 28 cm
  • izdelano na prozorni foliji s papirnato podlogo
  • aktivna črna barva
  • primerno za namestitev na vse gladke površine (steklo, plastika, kovina)
  • izdelano v Evropi

Namen uporabe

Velika nalepka Beli višavski terier je primerna za okrasitev izložb salonov, trgovin, avtomobilov ali preprosto za namestitev na okna, vrata in ogledala. Nalepka pritegne pozornost in v kombinaciji z napisi izrazi jasno sporočilo. Nalepka je priljubljena pri vzrediteljih in ljubiteljih višavskih terierjev za okrasitev avtomobilov in drugih površin.

Navodilo za namestitev

Velika nalepka Beli višavski terier je preprosta za namestitev. Najprej dobro očistite površino, na katero želite nalepiti nalepko. Priporočamo, da površino očistite z blagim čistilom, dobro obrišete z mokro krpo in posušite. Z nalepke odstranite prozorno folijo. Nalepko skupaj s papirnato podlago pritisnite na želeno površino. Sedaj nalepko preko papirnate podloge dobro namočite z vodo. Pri tem je najbolje, da uporabite mokro gobo, s katero pritiskajte. Ko sta papir in nalepka dovolj mokra, z nežnim potegom odstranite papir z nalepke. Če v nalepki ostanejo zračni mehurčki, jih s pritiskom iztisnite iz nalepke. Nalepko nežno popivnajte z bombažno krpo.

Velika nalepka Beli višavski terier je univerzalna nalepka, ki je primerna za vse gladke površine in vse priložnosti. Nalepka je oblikovana in izdelana v Evropi po najvišjih standardih. Nalepka Beli višavski terier je izdelana v aktivni črni barvi. Nalepka je že oblikovana in izdelana tako, da je dobavljiva takoj, brez čakalne dobe.

Velika nalepka Beli višavski terier z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Nalepka Škotski terier - 14 cm x 18 cm

namesto 22,55 €* 14,25 €*
%