3D nalepka Škotski terier - 20 cm x 12 cm

Nalepka Škotski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kod dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine.

26,88 €*

namesto 35,84 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-VG-AA10033

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "3D nalepka Škotski terier - 20 cm x 12 cm"

Nalepka za salon, trgovino in avto

3D nalepka Škotski terier 20 x 11 cm

Črna nalepka Škotski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine, kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kot dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih. Izdelana je na prozorni foliji in je preprosta za nameščanja.

Lastnosti nalepke

  • Nalepka Škotski terier
  • velikost 20 x 11 cm
  • izdelano na prozorni foliji s papirnato podlogo
  • 3D izdelava
  • aktivna črna barva
  • primerno za namestitev na vse gladke površine (steklo, plastika, kovina)
  • izdelano v Evropi

Namen uporabe

3D nalepka Škotski terier je primerna za okrasitev izložb salonov, trgovin, avtomobilov ali preprosto za namestitev na okna, vrata in ogledala. Nalepka pritegne pozornost in v kombinaciji z napisi izrazi jasno sporočilo. Nalepka je priljubljena pri vzrediteljih in ljubiteljih škotskih terierjev za okrasitev avtomobilov in drugih površin.

Navodilo za namestitev

Nalepka Škotski terier je preprosta za namestitev.Najprej dobro očistite površino, na katero želite nalepiti nalepko. Priporočamo, da površino očistite z blagim čistilom, dobro obrišete z mokro krpo in posušite. Z nalepke odstranite prozorno folijo. Nalepko skupaj s papirnato podlago pritisnite na želeno površino. Sedaj nalepko preko papirnate podloge dobro namočite z vodo. Pri tem je najbolje, da uporabite mokro gobo, s katero pritiskajte. Ko sta papir in nalepka dovolj mokra, z nežnim potegom odstranite papir z nalepke. Če v nalepki ostanejo zračni mehurčki, jih s pritiskom iztisnite iz nalepke. Nalepko nežno popivnajte z bombažno krpo.

Nalepka Škotski terier je univerzalna nalepka, ki je primerna za vse gladke površine in vse priložnosti. Nalepka je oblikovana in izdelana v Evropi po najvišjih standardih. Nalepka Škotski terier ima 3D videz in je izdelana v aktivni črni barvi. Nalepka je že oblikovana in izdelana tako, da je dobavljiva takoj, brez čakalne dobe.

Nalepka Škotski terier z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Velika nalepka Beli višavski terier - 38 cm x 28 cm

namesto 30,99 €* 19,47 €*
%