Velika nalepka Airdelski terier - 40 x 30 cm

Velika nalepka Airdelski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine, kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kot dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih.

19,47 €*

namesto 30,99 €* prihranek 37.17% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-VG-AA10145

Nazaj v kategorijo
Informacije o izdelku "Velika nalepka Airdelski terier - 40 x 30 cm"

Nalepka za salon, trgovino in avto

Velika nalepka Airedlski terier 40 x 30 cm

Velika nalepka Airedlski terier je primerna za namestitev na vse gladke površine kot so steklo, plastika, kovina in podobno. Kod dekoracijski izdelek jo lahko nalepite na avto, izložbo salona ali trgovine, na mobilni salon in druge površine, na katerih želite vzbuditi pozornost mimoidočih. Izdelana je na prozorni foliji in preprosta za nameščanja.

Lastnosti nalepke

  • Velika nalepka Airedlski terier
  • velikost 40 x 30 cm
  • izdelano na prozorni foliji s papirnato podlogo
  • aktivna črna barva
  • primerno za namestitev na vse gladke površine (steklo, plastika, kovina)
  • izdelano v Evropi

Namen uporabe

Velika nalepka Airedlski terier je primerna za okrasitev izložb salonov, trgovin, avtomobilov ali preprosto za namestitev na okna, vrata in ogledala. Nalepka pritegne pozornost in v kombinaciji z napisi izrazi jasno sporočilo. Nalepka je priljubljena pri vzrediteljih in ljubiteljih airdelskih terierjev za okrasitev avtomobilov in drugih površin.

Navodilo za namestitev

Velika nalepka Airedlski terier je preprosta za namestitev.Najprej dobro očistite površino, na katero želite nalepiti nalepko. Priporočamo, da površino očistite z blagim čistilom, dobro obrišete z mokro krpo in posušite. Z nalepke odstranite prozorno folijo. Nalepko skupaj s papirnato podlago pritisnite na želeno površino. Sedaj nalepko preko papirnate podloge dobro namočite z vodo. Pri tem je najbolje, da uporabite mokro gobo, s katero pritiskajte. Ko sta papir in nalepka dovolj mokra, z nežnim potegom odstranite papir z nalepke. Če v nalepki ostanejo zračni mehurčki, jih s pritiskom iztisnite iz nalepke. Nalepko nežno popivnajte z bombažno krpo.

Velika nalepka Airedlski terier je univerzalna nalepka, ki je primerna za vse gladke površine in vse priložnosti. Nalepka je oblikovana in izdelana v Evropi po najvišjih standardih. Velika nalepka Airedlski terier je izdelana v aktivni črni barvi. Nalepka je že oblikovana in izdelana tako, da je dobavljiva takoj, brez čakalne dobe.

Velika nalepka Airedlski terier z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

%
Velika nalepka Beli višavski terier - 38 cm x 28 cm

namesto 30,99 €* 19,47 €*
%