Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh

Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh ima zelo goste konice. Pri odstranjevanju bolh poročamo, da psa najprej skopate s šamponom za odstranjevanje bolh, nanesete na kožuh balzam in nato odstranite bolhe z glavnikom.

9,96 €*

namesto 17,76 €* prihranek 43.92% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-PTT1017B

Informacije o izdelku "Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh"

Glavnik za pse

Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh

Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh je izdelan iz lesenega ročaja in nerjaveče kovine. Ročaj je prevlečen z lakom, ki zaščiti les pred vlago in prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima zelo goste konice, ki ravnajo dlako in v katere se med česanjem zataknejo bolhe. 

Lastnosti glavnika

  • Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh
  • lesen ročaj
  • glavnik ima zelo goste konice iz nerjaveče kovine, ki nimajo ostrih robov
  • glavnik je primeren za ravnanje kodraste dlake in odstranjevanje bolh
  • primerno za pse vseh velikosti

Namen uporabe

Glavnik je primeren za ravnanje kodraste dlake in odstranjevanje bolh iz kožuha psov vseh velikosti. Uspešno odstrani bolhe vse od kože do konic dlake. Omogoča odstranjevanje zajedavcev tudi brez kopanja.

Navodilo za uporabo

Glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh je primerne za pse vseh velikosti. Pri odstranjevanju bolh poročamo, da psa najprej skopate s šamponom za odstranjevanje zajedalcev. Po kopanju nanesite na dlako balzam za regeneracijo dlake in kože, ki bo dlaki in koži povrnil naravno vlažnost in omogočil, da bo glavnik lažje odstranil bolhe z dlake. Kožuh psa posušite in pričnite s česanjem. Česanje psa naj teka sistematično in postopno od vratu, proti hrbtu proti repu in navzdol po trupu. Nadaljujte na repu in nogah in zaključite na glavi. Potegi z glavnikom naj potekajo vse od kože in do konic dlake. Pri tem bodite pozorni, da zajemate manjša pramena. Če glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh ne drsi gladko skozi dlako skrtačite kožuh in postopek ponovite.

Pri ravnanju dlake priporočamo, da psa najprej skopate in kožuh psa nato sušite in krtačite istočasno. Posušena pramena dlake počešite z glavnikom za ravnanje dlake. Ko ste obdelali celotni kožuh, kožuh počešite še enkrat s potegi od korena proti konicam dlake.

Vivog glavnik za ravnanje dlake in odstranjevanje bolh z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet glavnik za pse z redko dlako - 36 konic

namesto 12,85 €* 6,99 €*
Od 6,31 €*