Vivog glavnik za odstranjevanje bolh

Vivog glavnik za odstranjevanje bolh ima zelo goste konice, ki lepo odstranijo bolhe. Primeren je za pse vseh velikosti. Priporočamo, da psa najprej skopate s šamponom za odstranjevanje bolh, nanesete na kožuh balzam in nato odstranite bolhe z glavnikom.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
11,64 €*
namesto 15,52 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
10,32 €*
namesto 15,52 €* prihranek 33.51% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02007

Informacije o izdelku "Vivog glavnik za odstranjevanje bolh"

Glavnik za pse

Vivog glavniki za odstranjevanje bolh

Originalni, Vivog glavniki za odstranjevanje bolh je izdelan iz plastike in nerjaveče kovine. Plastični ročaj je dodatno obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima zelo goste konice, v katere se med česanjem zataknejo bolhe. 

Lastnosti glavnika

  • Vivog glavniki za odstranjevanje bolh
  • ročaj je izdelan iz trde plastike in dodatno obložen z gumijastimi obrobami, ki preprečijo drsenje glavnika med česanje
  • glavnik ima zelo goste konice iz nerjaveče kovine, ki nimajo ostrih robov
  • glavnik je primeren za odstranjevanje bolh
  • primerno za pse vseh velikosti

Namen uporabe

Vivog glavniki za odstranjevanje bolh je primeren za odstranjevanje bolh iz kožuha psov vseh velikosti. Uspešno odstrani bolhe vse od kože do konic dlake. Omogoča odstranjevanje zajedavcev tudi brez kopanja.

Navodilo za uporabo

Vivog glavniki za odstranjevanje bolh je primerne za pse vseh velikosti. Priporočamo, da psa najprej skopate s šamponom za odstranjevanje zajedalcev. Po kopanju nanesite na dlako balzam za regeneracijo dlake in kože, ki bo dlaki in koži povrnil naravno vlažnost in omogočil, da bo glavnik lažje odstranil bolhe z dlake. Kožuh psa posušite in pričnite s česanjem. Česanje naj teka sistematično in postopno od vratu, proti hrbtu proti repu in navzdol po trupu. Nadaljujte na repu in nogah in zaključite na glavi. Potegi z glavnikom naj potekajo vse od kože in do konic dlake. Pri tem bodite pozorni, da zajemate manjša pramena. Če glavnik ne drsi gladko skozi dlako skrtačite kožuh in postopek ponovite.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog glavniki za odstranjevanje bolh očistite po vsaki uporabi. Sperete ga lahko pod tekočo vodo ali obrišete z vlažno krpo. Če je glavnik masten ali zelo umazan lahko za čiščenje uporabite blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pomembno je, da glavnik dobro sperete, obrišete in posušite.

Vivog glavniki za odstranjevanje bolh z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.