Coat Kingi, strgala in grabljice za dlako psov

Coat Kingi, Strgala in Grabljice za odstranjeanje odpadajoče dlake in poddlanke.

Kako odstranjujemo poddlanko in odpadajočo dlako?

Način, uporabljeni izdelki in tehnike odstranjevanje poddlanke in odpadajoče dlake so odvisne od pasme in strukture dlake psa.


Strgala za dlako uporabimo pri kratkodlakih psih, ki jim odpada zgornja dlaka kot so Chihuahua, Labrador, Mops idr. Strgala odstranijo odpadajočo dlako. Delo naj poteka s potegi v smeri rasti dlake. Tako bomo kožuh prezrečilih in preprečili nenadzorovano puščanje dlake v okolico.

Coat Kingi za pse so priporočljivi za odstranjevanje spodnje dlake (poddlanke), predvsem pri pasmah kot so West Highland Terrier, Zlati prinašalec in Šnavcer in pri psih z srednje dolgo dlako. Ker so v večini primerov Coat Kingi ostri naj potekajo samo v smeri rasti dlake, da nebi poškodovali zgornje, krovne dlake. Če v svoje delo z Cost Kingi niste prepričani priporočamo uporabi Coat Mastrov, ki niso ostri in krovne dlake zagotovo ne poškodujejo.

Glavniki ali ti. "grabljice" so primerne predvsem za odstranjevanje poddlanke in spodnje dlake pri dolgodlakih psih. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake. Grabljice z vrtljivimi konicami so primerne za zelo gosto ali sprijeto glako, grabljice za statičnimi konicami pa lahko uporabimo na vseh tipih in vrstah dlake.Coat King, strgala, grabljice

Fellraken, Deckhaartrimmer und Striegel

24 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani

24 Izdelek (a/i)

Nastavite Smer Padajoče
na strani