Kako odstraniti podlanko pri psu?

Coat Kingi, Strgala in Grabljice za odstranjeanje odpadajoče dlake in podlanke.

Kako odstranjujemo podlanko in odpadajočo dlako?

Način, uporabljeni izdelki in tehnike odstranjevanje podlanke in odpadajoče dlake so odvisne od pasme in strukture dlake psa.


Strgala za dlako uporabimo pri kratkodlakih psih, ki jim odpada zgornja dlaka kot so Chihuahua, Labrador, Mops in drugi. Strgala odstranijo odpadajočo dlako. Delo naj poteka s potegi v smeri rasti dlake. Tako bomo kožuh prezrečilih in preprečili nenadzorovano puščanje dlake v okolico.

Coat Kingi za pse so priporočljivi za odstranjevanje spodnje dlake (podlanke), predvsem pri pasmah kot so West Highland Terrier, Zlati prinašalec in Šnavcer ter pri psih s srednje dolgo dlako. Ker so v večini primerov Coat Kingi ostri naj potekajo samo v smeri rasti dlake, da nebi poškodovali zgornje, krovne dlake. Če v svoje delo z Cost Kingi niste prepričani priporočamo uporabi Coat Mastrov, ki niso ostri in krovne dlake zagotovo ne poškodujejo.

Glavniki ali tako imenovane "grabljice" so primerne predvsem za odstranjevanje podlanke in spodnje dlake pri dolgodlakih psih. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake. Grabljice z vrtljivimi konicami so primerne za zelo gosto ali sprijeto dlako, grabljice za statičnimi konicami pa lahko uporabimo na vseh tipih in vrstah dlake.


 

Coat King, strgala, grabljice

Fellraken, Deckhaartrimmer und Striegel

Postavke 1-24 25

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran

Postavke 1-24 25

Nastavite Smer Padajoče
na strani
Stran