Vivog Coat King z 10 rezili za odstranjevanje podlanke

Originalni Vivog Coat King z 10 rezili je namenjen odstranjevanju podlanke in odpadajoče dlake. Vivog Coat King ima plastičen ročaj in jeklena rezila, ki ne rjavijo.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
24,15 €*
namesto 32,20 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
21,41 €*
namesto 32,20 €* prihranek 33.51% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02333

Informacije o izdelku "Vivog Coat King z 10 rezili za odstranjevanje podlanke"

Oprema za odstranjevanje podlanke

Vivog Coat King z 10 rezili za gosto podlanko in dlako

Originalni Vivog Coat King z 10 rezili je namenjen odstranjevanju zelo goste podlanke in odpadajoče dlake. Kožuh učinkovito prezrači, prepreči sprijemanje dlake ter naredi njen videz lep in urejen. Vivog Coat King z 10 rezili ima plastičen ročaj in jeklena rezila, ki ne rjavijo. Ta so ostra in lepo drsijo skozi pasjo dlako. Primeren je za odstranjevanje podlanke in zračenje pasjega kožuha z zelo gosto podlanko in debelejšo, žimnato dlako. Vivog Coat King je primeren za odstranjevanje podlanke pri kratki in srednje dolgi dlaki. Redka rezila omogočajo, da Coat King odstrani malo podlanke in zato dlaka po uporabi izgubi le del volumna.

Vivog Coat King ni primeren za nego dlake in odstranjevanje podlanke pri dolgodlakih psih, ker jo lahko rezila poškodujejo in porežejo. Pri dolgi dlaki priporočamo uporabo grabljic z vrtljivimi konicami ali klasične grabljice. Če želite odstraniti več podlanke, izberite gabljice z gosteje nasajenimi konicami.

Lastnosti opreme za odstranjevanje podlanke

  • Vivog Coat King z 10 rezili:
  • je oblikovan za odstranjevanje podlanke in umazanije, zračenje kožuha in nego dlake
  • je primeren za kratko in srednje dolgo dlako
  • ima ergonomsko oblikovan ročaj iz odporne plastične mase
  • ima rezila, izdelana iz termično obdelanega, odpornega nerjavečega jekla
  • je primeren za profesionalno in ljubiteljsko nego psov

Namen uporabe

Vivog Coat King izberemo glede na to, kakšen videz psa želimo oblikovati. Bolj kot so rezila Coat Kinga gosta, več podlanke in več volumna kožuha bodo odstranila. Če želimo določen del volumna ohraniti, je primerno uporabiti Coat King z manj rezili oziroma Coat King z redkejšimi rezili. Vivog Coat King z 10 rezili je namenjen odstranjevanju odpadajoče podlanke, zračenju kožuha ter odstranjevanju odpadajoče dlake in umazanije. Primeren je za uporabo na kratki in srednje dolgi dlaki. Gostota konic odstrani malo podlanke, zato kožuh po uporabi izgubi le del volumna, dlaka pa je sijoča in urejena.

Navodilo za uporabo

Vivog Coat King z 10 rezili je namenjen negi kratke in srednje dolge dlake s podlanko. Ob pravilni uporabi lepo odstrani podlanko, ne poškoduje krovne dlake in kožuhu daje lep sijoč videz. Vivog Coat King uporabite na suhi dlaki. Da bi preprečili naelektrenost dlake in omogočili, da Coat King lepše in brez zatikanja drsi skozi kožuh psa, je primerno, da pred delom na kožuh nanesete Magic Care.

Odstranjevanje podlanke ter čiščenje in zračenje kožuha naj poteka vedno le v smeri rasti dlake. Potegi v nasprotni smeri rasti dlake ali diagonalno bi lahko poškodovali in porezali krovno dlako. Delo pričnite na vratu in nadaljujte preko hrbta do repa ter navzdol po telesu. Pri tem stalno spremljajte rast dlake in potege prilagodite smeri, v katero raste. Delo nadaljujte na repu, nogah in glavi. Pri teh delih bodite še posebej pozorni, da z rezili ne poškodujete kože in da ne odstranite prevelike količine podlanke, ker bo kožuh izgubil volumen. To bi naredili pri nekaterih pasmah psov, pri katerih želimo doseči poseben videz z manjšim volumnom. Po končanem delu s Coat Kingom kožuh psa počesite ali skrtačite v smeri rasti dlake. Tako boste odstranili dlako in podlanko, ki je ostala v kožuhu, in oblikovali želeni videz psa.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog Coat King z 10 rezili je priporočljivo očistiti po vsaki uporabi. Operete ga lahko z blagimi čistili in sperete pod tekočo vodo. Po uporabi Coat King obrišite, dobro osušite in rezila namažite z oljem za mazanje strojčkov, nastavkov ali škarij. Pred naslednjo uporabo rezila obrišite in sterilizirajte.

Vivog Coat King z 10 rezili z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

2 od 2 ocen

5 iz 5 zvezde


100%

0%

0%

0%

0%


Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.