Vivog Furminator za kratko dlako - širina 4,5 cm

Originalni Vivog Furminator je namenjen odstranjevanju podlanke in odpadajoče dlake. Kožuh učinkovito prezrači, prepreči sprijemanje dlake ter naredi njen videz lep in urejen. Vivog Forminator ima plastičen ročaj in jeklena rezila.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
19,83 €*
namesto 26,44 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
17,58 €*
namesto 26,44 €* prihranek 33.51% .
Številka izdelka: VG-02349

Informacije o izdelku "Vivog Furminator za kratko dlako - širina 4,5 cm"

Oprema za odstranjevanje podlanke

Vivog Furminator za kratko dlako - širina 4,5 cm

Originalni Vivog Furminator za kratko dlako je namenjen odstranjevanju podlanke in odpadajoče dlake. Kožuh učinkovito prezrači, prepreči sprijemanje dlake ter naredi njen videz lep in urejen. Vivog Furminator za kratko dlako ima plastičen ročaj in jeklena rezila, ki ne rjavijo. Primeren je za odstranjevanje podlanke in zračenje pasjega kožuha s kratko dlako in podlanko. Vivog Furminator je primeren za odstranjevanje podlanke pri zelo kratki dlaki. Gosta rezila omogočajo, da Furminator odstrani zelo veliko podlanke in je zato dlaka sijoča in lepo priležana.

Vivog Furminator za kratko dlako ni primeren za nego dlake in odstranjevanje podlanke pri dolgodlakih psih in psih s srednje dolgo dlako, ker jo lahko rezila poškodujejo in porežejo. Pri dolgi dlaki priporočamo uporabo grabljic z vrtljivimi konicami pri srednje dolgi dlaki in psih, ki se trimajo, pa uporabo Coat Kinga. Če želite odstraniti več podlanke, izberite gabljice ali Coat King z gosteje nasajenimi konicami.

Lastnosti opreme za odstranjevanje podlanke

  • Vivog Furminator za kratko dlako
  • širina 4,5 cm
  • je oblikovan za odstranjevanje podlanke, zračenje kožuha in nego dlake
  • je primeren za zelo kratko dlako
  • namenjen negi psov majhne in srednje velike rasti
  • ima ergonomsko oblikovan ročaj iz odporne plastične mase
  • ima rezila, izdelana iz termično obdelanega, odpornega nerjavečega jekla
  • je primeren za profesionalno in ljubiteljsko nego kratkodlakih psov

Namen uporabe

Vivog Furminator za kratko dlako je primeren za kratkodlake pse in odstranjevanje podlanke, umazanije in nego krovne dlake. Uspešno odstrani podlanko, prezrači kožuh in mu podari lep in svež videz. Furminator je primeren za občasno in ne vsakodnevno nego.

Navodilo za uporabo

Vivog Furminator za kratko dlako je namenjen negi zelo kratke dlake s podlanko. Ob pravilni uporabi lepo odstrani podlanko, ne poškoduje krovne dlake in kožuhu daje lep sijoč videz. Vivog Furminator uporabite na suhi dlaki. Da bi preprečili naelektrenost dlake in omogočili, da Furmoinator lepše in brez zatikanja drsi skozi kožuh psa, je primerno, da pred delom na kožuh nanesete Magic Care.

Odstranjevanje podlanke ter čiščenje in zračenje kožuha naj poteka vedno le v smeri rasti dlake. Potegi v nasprotni smeri rasti dlake ali diagonalno bi lahko poškodovali in porezali krovno dlako. Delo pričnite na vratu in nadaljujte preko hrbta do repa ter navzdol po telesu. Pri tem stalno spremljajte rast dlake in potege prilagodite smeri, v katero raste. Delo nadaljujte na repu, nogah in glavi. Pri teh delih bodite še posebej pozorni, da z rezili ne poškodujete kože in da ne odstranite prevelike količine podlanke, ker bo kožuh izgubil volumen. To bi naredili pri nekaterih pasmah psov, pri katerih želimo doseči poseben videz z manjšim volumnom. Po končanem delu s Furminatorjem kožuh psa počesite ali skrtačite v smeri rasti dlake. Tako boste odstranili dlako in podlanko, ki je ostala v kožuhu, in oblikovali želeni videz psa.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog Furminator za kratko dlako je priporočljivo očistiti po vsaki uporabi. Operete ga lahko z blagimi čistili in sperete pod tekočo vodo. Po uporabi Furminatot obrišite, dobro osušite in rezila namažite z oljem za mazanje strojčkov, nastavkov ali škarij. Pred naslednjo uporabo rezila obrišite in sterilizirajte.

Vivog Furminator za kratko dlako z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

1 od 1 ocen

5 iz 5 zvezde


100%

0%

0%

0%

0%


Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.