Vivog grabljice za srednje dolgo dlako - 20 konic

Vivog grabljice so primerne za nego psov s srednje dolgo dlako. Grabljice odstranijo odpadajočo dlako, podlanko in umazanijo, prezračijo kožuh in mu dajejo svež videz. Grabljice imajo 20 konic.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
10,68 €*
namesto 14,24 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
9,47 €*
namesto 14,24 €* prihranek 33.5% .
Številka izdelka: VG-02305

Informacije o izdelku "Vivog grabljice za srednje dolgo dlako - 20 konic"

Oprema za nego psov

Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako

Originalne, Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako so primerne za nego goste dlake in dlake z gosto podlanko. Grabljice so izdelane iz plastičnega, ergonomskega ročaja, ki je dodatno obdan z gumijasto oblogo proti drsenju. Konice so nameščene v plastičnem nosilcu in so izdelane iz nerjaveče kovine. Konice nimajo špičastega vrha in ne praskajo kože. Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako so primerne za vse velikosti psov.

Lastnosti grabljic

  • Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako
  • 20 konic
  • izdelano iz plastične mase
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo
  • kovinske konice nimajo ostrih robov in ne praskajo kože
  • primerno za vsakodnevno česanje in čiščenje dlake
  • odstrani umazanijo, odpadajočo dlako in podlanko
  • profesionalna oprema za nego psov

Namen uporabe

Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako so primerne za nego psov vseh velikosti. Uspešno odstranijo umazanijo, počešejo in prezračijo kožuh, odstranijo odpadajočo dlako in podlanko, preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake ter dajejo kožuhu svež videz. Primerne so za vsakodnevno česanje.

Navodilo za uporabo

Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako so primerne za pse vseh velikosti. Uporabljate jih lahko vsak dan ali občasno. Ne glede na to, ali jih uporabljate za vsakodnevno česanje ali za odstranjevanje podlanke je postopek nege enak. Pred česanjem je priporočljivo kožuh psa poškropiti s sprejem za sijaj dlake ali Magic Care sprejem, ki bo preprečil elektrenje dlake in dodatno osvežil kožuh.

Česati začnite na vratu in potujte preko hrbta proti repu in nato navzdol po trupu. Potegi naj bodo ritmični in naj se med seboj prekrivajo. Češite vedno in samo v smeri rasti dlake. Ko ste s česanjem trupa zaključili nadaljujte na repu, nogah in glavi. Če vaš štirinožni prijatelj na nogah, repu in glavi nima goste in dolge dlake ali če postane med česanjem nemiren je bolje, da za te dele telesa uporabite klasični glavnik z vrtljivimi konicami ali Multi Brush krtačo.

Česanje zaključite, ko se v konicah ne nabira več podlanka in Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako lepo drsijo skozi dlako.

Čiščenj in vzdrževanje

Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako so preproste za čiščenje. Operete jih lahko pod tekočo vodo. Po potrebi lahko uporabite tudi nežna, živalim prijazna čistila. Pri tem bodite pozorni, da grabljice dobro sperete pod tekočo vodo, obrišete in posušite.

Vivog grabljice za pse s srednje dolgo dlako z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke

namesto 20,16 €* 15,12 €*
Od 13,41 €*