Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke

Vivog strgalo za kratkodlake pse uspešno odstrani odpadajočo in odmrlo dlako s kožuha živali, prezrači kožuh in mu daje lep sijaj. Strgalo je dvostransko in primerno za pse velike in majhne rasti.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
15,12 €*
namesto 20,16 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
13,41 €*
namesto 20,16 €* prihranek 33.48% .
Številka izdelka: VG-02000

Informacije o izdelku "Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke"

Strgalo za odpadajočo dlako

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke

Originalno Vivog strgalo za kratkodlake pse je primerno za odstranjevanje odpadajoče dlake in odmrle dlake iz kožuha psov in mačk. Uspešno prezrači kožuh, dlaki pa daje lep sijaj. Strgalo je dvostransko. Na eni strani ima fine na drugi pa grobe konice, ki uspešno odstranijo tanko in debelo, odpadajočo dlako. Strgalo je primerno za pse velike in majhne rasti.

Lastnosti strgala

 • Vivog strgalo za kratkodlake pse:
 • je velikosti 250 mm
 • je izdelano iz nerjavečega jekla in trde plastike
 • je primerno za mačke in pse majhne in velike rasti
 • je dvostransko
 • groba stran je primerna za debelelo, žimasto dlako
 • fina stran je primerna za tanko, mehkejšo dlako
 • lahko ga uporabite zaprtega ali odprtega
 • zaprto strgalo je primerno za mačke in pse majhne rasti
 • odprto strgalo se uporablja z obema rokama in je primerno za pse velike rasti
 • profesionalna oprema za nego psov in mačk

Namen uporabe

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke je namenjeno za odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake iz kožuha živali. Uspešno prepreči izpadanje dlake v okolico, prezrači kožuh in mu daje svež videz. Strgalo je nastavljive velikosti ter ima fino in grobo stran. Groba stran je primerna za odstranjevanje debele žimaste dlake, fina stran pa za odstranjevanje tanke dlake. Strgalo je primerno za pse majhne in velike rasti

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke priporočamo tudi za pse, ki se trimajo. Z uporabo strgala lahko podaljšate čas med trimanji in preprečite nepotrebno izpadanje dlake v okolico.

Navodilo za uporabo

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke je namenjeno odstranjevanju odpadajoče in odmrle dlake, ki mora biti suha. S strgalom potujte v smeri rasti dlake od vrati proti repu in navzdol po trupu. Potegi naj se prekrivajo in naj bodo ritmični. Pazite, da ne pritiskate preveč, ker lahko poškodujete kožo. Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke ni primerno za odstranjevanje dlake na nogah, ušesih in glavi. Na občutljivih delih telesa priporočamo, da uporabite krtačo za kratko dlako ali Krtačko z X konicami.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke očistite po vsaki uporabi. Priporočamo, da ga očistite z vlažno, mehko krpo. Pri tem pazite, da se krpa ne zatika v rezila. Za čiščenje lahko uporabite tudi blago, okolju in živalim prijazno čistilo. Po čiščenju strgalo obrišite do suhega.

Vivog strgalo za kratkodlake pse in mačke z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

>>> back to the shedder and stripping rakes <<<

1 od 1 ocen

5 iz 5 zvezde