GogiPet® kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick - 14 mm

GogiPet® kamnita palčka za trimanje ali Strippnig Stick je široka 14 mm. Primerna je za trimanje psov vseh velikosti. Palčka dlake med trimanjem ne poreže, ampak jo populi ter je zato primerna tudi za ljubiteljsko nego psov in frizerje začetnike.

18,90 €*

namesto 29,28 €* prihranek 35.45% .
Vsebina: 1 kos
Številka izdelka: TRA-23STE051

Informacije o izdelku "GogiPet® kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick - 14 mm"

GogiPet Strippnig Stick

Kamnita palčka za trimanje psov  - Stripping Stick širine 14 mm.

GogiPet® kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je po svoji funkcionalnosti podobna kamnu za trimanje, a je manjša in ergonomsko oblikovana, kar omogoča prijetnejše in bolj natančno trimanje. Kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je klinasto oblikovana, kar omogoča dober dostop tudi na težko dostopnih delih telesa. Ročaj je obdelan z mehko gumo, ki prepreči spodrsavanje palčke med trimanjem. Priporočamo, da pri trimanju na palec namestite naprstnik, ki bo olajšal trimanje in omogočil  lepši oprijem dlake. Kamnita palčka za trimanje psov ali Strippnig Stick dlake ne poreže, ampak populi in odstrani, zato je primerna tudi za začetnike in ljubiteljsko trimanje psov.

Lastnosti GogiPet trimerja:

  • Kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick
  • širina 14 mm je primerna za nego psov vseh velikosti
  • velikost 11 cm
  • klinasta oblika
  • izdelano lave
  • primerno za desničarje in levičarje
  • gumijasta obloga omogoča lep oprijem
  • dlake ne poreže, ampak populi
  • ne poškoduje kože in dlake

Navodilo za uporabo

Trimanje dlake pomeni odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake pri psih s trdo in žimasto dlako. Palčko za trimanje ali Stripping Stick primemo v dlan na delu, ki je zavit v gumijasto oblogo. Dlako privzdignemo s palcem v nasprotni smeri rasti in šop dlake (10 do 15 dlak) zajamemo med palec, na katerega smo namestili naprstnik in klinasti del palčke. Če je trimanje za psa neprijetno, zmanjšamo količino dlake, ki jo pulimo. Pred trimanjem obvezno preverite, alije dlaka v tako imenovanem "Roling Coat" stanju, kar pomeni, da ima kožuh tri dolžine dlake. Trimamo ali pulimo samo najdaljšo dlako, ki bo lepo in brez bolečin odstranjena s pasjega kožuha. Če ni tako, še ni prišel pravi čas za trimanje in morate s postopkom počakati. Po trimanju s kamnito palčko je priporočljivo kožuh psa spihati s sušilnikom ali skrtačiti.

GogiPet kamnita palčka za trimanje psov ali Stripping Stick - zajamčeno najnižje cene v Evropi.

1 od 1 ocen