GogiPet naprstnik za trimanje psov - modra barva

Naprstnik za trimanje psov ali puljenje dlake je izdelan iz kompaktne gume. Na zunanji strani ima izbokline, ki omogočajo lep oprijem dlake. Naprstinik je primeren za ljubiteljsko in profesionalno trimanje, lahko pa se uporabi tudi za odstranjevanje dlake iz ušesnega kanala.

1,59 €*

namesto 3,88 €* prihranek 59.02% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: TRA-23STE033

Informacije o izdelku "GogiPet naprstnik za trimanje psov - modra barva"

GogiPet naprstnik

Naprstnik za trimanje psov - modra barva

Trimanje psov je poseben postopek odstranjevanja odpadajoče in odmrle dlake. Pri tem lahko uporabite trimer, palčke, kamen ali naprstnik. Naprstnik za trimanje psov priporočamo predvsem za trimanje dlake na občutljivih delih telesa, kot so glava, rep in ušesa, ter odstranjevanje posameznih dlak, ki ostanejo po trimanju. Ker naprstnik dlake ne poreže, je primeren tudi za učenje trimanja in frizerje začetnike.

Lastnosti naprstnika

  • naprstnik za trimanje psov
  • modra barva
  • izdelan iz kompaktne gume
  • gladka notranja površina
  • zunanja površina ima izbokline, ki omogočajo lep oprijem dlake
  • univerzalna velikost
  • primeren za trimanje psov in puljenje dlake iz ušesnega kanala

Navodilo za uporabo

Trimanje psa

Naprstnik za trimanje psov namestite na palec (če uporabljate dva naprstnika namestite drugega na kazalec ali prstanec). Pomembno je, da naprstnik potisnete povsem na konico prsta. Pasji kožuh, ki ga trimate, mora biti v "Rolling Coat" stanju, kar pomeni, da ima tri različne dolžine dlake. Pri tem pulimo samo najdaljšo dlako. Če je dlaka zelo mastna, lahko na kožuh nanesete karbonsko kredo, ki bo dlako razmastila.

S palcem dvignete šop dlake (10 do 15 dlak) v nasprotno smer rasti. Primete ga med palec in kazalec (ali prstanec) in s potegom v smeri rasti dlake odstranite. Če opazite, da je pes med trimanjem nemiren, zmanjšajte količino dlake, ki jo pulite. Potegi naj bodo ritmični.

Odstranjevanje dlake iz ušesnega kanala

Dlaka, ki raste v ušesnem kanalu, je običajno mastna in jo je z golimi prsti težko odstraniti, saj ta drsi. Priporočamo, da na dlako najprej nanesete karbonsko kredo ali ušesni puder. Nato na palec namestite naprstnik za trimanje. Nekaj dlak primite med palec z naprstnikom in kazalec, zavijte v smeri urnega kazalca in potegnite iz ušesnega kanala. Postopek ponavljajte toliko časa, da v ušesnem kanalu ne bo več dlake. Po puljenju očistite ušesni kanal z emulzijo za čiščenje ušes, ki bo preprečila vnetja.

Čiščenje in vzdrževanje

Naprstnik za trimanje psov je preprost za čiščenje in vzdrževanje. Po uporabi ga splahnite pod tekočo vodo in sterilizirajte v sterilizatorju ali s sredstvi za sterilizacijo. Če nimate opreme za sterilizacijo, naprstnik operite s čistili. Uporabite okolju prijazna in živalim neškodljiva čistila. Po pranju naprstnik splahnite pod tekočo vodo in posušite.

GogiPet naprstnik za trimanje psov z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.