GogiPet leseni trimer s 16 rezili - grob

GogiPet trimer za kratko trimanje srednje grobe dlake je primeren za trimanje psov majhne rasti. Dolžina trimerja je primerna za trimanje trupa. Trimer ima ergonomsko oblikovan ročaj. Rezila so izdelana iz odporne kovine.

23,58 €*

namesto 31,44 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-PG016

Informacije o izdelku "GogiPet leseni trimer s 16 rezili - grob"

Trimer za psa

GogiPet trimer za trimanje dlake psov - 16 rezil

Originalni GogiPet trimer za trimanje dlake psov je primeren za trimanje trupa psov majhne rasti. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega lesenega ročaja. Trimer ima 16 konic, ki so primerne za trimanje žimnate, trde in srednje debele dlake.

Lastnosti trimerja

  • Trimer za trimanje grobe dlake psov
  • ima 16 rezil
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanjedlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in izdelan iz lesa
  • primeren je za pse majhne rasti

Namen uporabe

GogiPet trimer za trimanje dlake psov ima 16 rezil, ki omogočajo lep oprijem in trimanje ali odstranjevanje dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za trdo, žimasto in srednje debelo dlako. Rezila so kratka in primerna za zelo kratko trimanje trupa psov velike in majhne rasti.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampka zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Palisander trimer za trimanje grobe dlake psov držite v desni roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Trimanje psa naj poteka sistematično. Trimati vedno začnite na vratu in trimajte v smeri proti repu. Nadaljujte na levi in desni strani trupa. Pri tem je pomembno, da trimate samo v smeri rasti dlake, ker sicer lahko poškodujete kožo. Posebno pozornost namenite zajemanju dlake in pazite, da ne zajamete in poškodujete kože. Če pri trimanju dlaka spodrsava, zamenjajte trimer za trimanje grobe dlake psov za trimer z bolj gostimi rezili ali pa na dlako nanesite karbonsko kredo.

Čiščenje in vzdrževanje

Trimer za trimanje grobe dlake psov je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

Palisander trimer za trimanje grobe dlake psov z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

0 od 0 ocen