GogiPet leseni trimer za ušesa in glavo

Originalni GogiPet trimer je posebej oblikovan za fino trimanje ušes in glave psov. Trimer ima lesen, ergonomsko oblikovan ročaj in kovinsko rezilo z gostimi konicami. Uspešno odstrani tudi zelo fino, tanko dlako. 

15,30 €*

namesto 20,40 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-PG001

Informacije o izdelku "GogiPet leseni trimer za ušesa in glavo"

Trimer za psa

Leseni trimer za glavo in ušesa

Originalni, GogiPet trimer za glavo in ušesa je primeren za trimanje - odstranjevanje dlake. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega lesenega ročaja. Trimer ima kratke konice, ki so primerne za zelo kratko trimanje žimaste in fine dlake.

Lastnosti trimerja

  • Trimer za ušesa in glavo
  • zelo goste in kratke konice
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanje dlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in izdelan iz lesa
  • primeren je za vse velikosti psov

Namen uporabe

Lesen trimer za glavo in ušesa ima zelo gosta rezilal, ki omogočajo lep oprijem dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za fino, trdo in debelo dlako. Rezila so kratka in primerna za zelo kratko trimanje glave in ušes psov vseh velikosti.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampka zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Trimer za glavo in ušesa držite v desni roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Leseni trimer za glavo in ušesa je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

Leseni trimer za glavo in ušesa psov z zajamčeno najnižjo ceno.

 

 

2 od 2 ocen