GogiPet leseni trimer za pse - 18 konic

Lesen trimer za trimanje srednje dlake je primeren za trimanje psov velike in majhne rasti. Dolžina trimerja je primerna za trimanje trupa. Trimer ima ergonomsko oblikovan ročaj. Rezila so izdelana iz odporne kovine.

20,82 €*

namesto 27,78 €* prihranek 25.05% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-PG018

Informacije o izdelku "GogiPet leseni trimer za pse - 18 konic"

Trimer za psa

GogiPet trimer za trimanje dlake psov - 18 rezil

Originalni GogiPetr trimer za trimanje dlake psov je primeren za trimanje trupa pri psih vseh velikosti. Izdelan je iz ergonomsko oblikovanega, lesenega ročaja. Trimer ima 18 konic, ki so primerne za trimanje dlake psov.

Lastnosti trimerja

  • GogiPet trimer za trimanje dlake psov
  • ima 18 konic
  • rezila omogočajo lep oprijem dlake in trimanje ali odstranjevanje dlake s kožuha
  • ročaj je ergonomsko oblikovan in izdelan iz lesa
  • primeren je za vse velikosti psov in trimanje trupa

Namen uporabe

GogiPet trimer za trimanje dlake psov ima 18 rezil, ki omogočajo lep oprijem in trimanje ali odstranjevanje dlake iz kožuha. Gostota zob je primerna za vse vrste dlake.

Navodilo za trimanje

Trimanje psa ali odstranjevanje krovne dlake iz kožuha je zahtevno opravilo. Trimajo se samo psi, ki imajo kožuh v tako imenovani "Rolling Coat" kondiciji, kar pomni, da imajo v kožuhu tri različne dolžine dlake. Pri tem trimamo ali odstranjujemo samo najdaljšo ali odpadajočo dlako. Po trimanju ima kožuh psa krajšo dlako. Dlaka ni krajša zato, ker smo dlako porezali, ampka zato, ker smo odstranili najdaljšo dlako. Pse se lahko trima vsake 2 do 3 mesece. Priporočamo, da se pri trimanu držite naslednjega postopka:

  1. Trimer za trimanje dlake psov držite v desni roki tako, da lahko s strani, s palcem pokrijete rezila
  2. S palcem sedaj dvignete pramen dlake v nasprotno smer rasti in ga pritisnete na razila.
  3. S palcem držite dlako na stranskem delu trimerja. Zajemajte približno 10 do 20 dlak na enkrat. Če opazite da je trimanje neprijetno za psa zmanjšajte količino dlake v pramenu.
  4. Z ritmičnim potegom trimerja, ki naj bo pod pravim kotom na telo, odstranimo dlako iz kožuha. Dlako trimajte samo v smeri rasti dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Trimer za trimanje dlake psov je treba po trimanju očistiti. Trimer operite z blagim čistilom in dobro sperite pod tekočo vodo. Trimer dobro obrišite, hitro posušite in namažite z oljem za škarje, nastavke ali strojčke. Pred naslednjo uporabo trimer obrišite in dezinficirajte.

GogiPet trimer za trimanje dlake psov z zajamčeno najnižja cena v Evropi.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.