Vivog dvostranski glavnik za pse

Vivog dvostranski glavnik za pse je primeren za ljubiuteljsko in profesionalno nego psov. Ena stran glavnika ima redko nasajene konice, druga stran pa gosto. Glavnik je primeren za vse pasme psov in vse gostote dlake.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
12,54 €*
namesto 16,72 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
11,12 €*
namesto 16,72 €* prihranek 33.49% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02002

Informacije o izdelku "Vivog dvostranski glavnik za pse"

Glavnik za pse

Vivog dvostranski glavniki za pse

Originalni, Vivog dvostranski glavniki za pse je izdelan iz plastike in nerjaveče kovine. Plastični ročaj je dodatno obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima dve strani. Ena stran ima redko nasajene konice in je primerna za gosto dlako, druga pa gosto nasajene konice in je primerna za redko dlako.  Vivog dvostranski glavniki za pse je primeren za vse velikosti psov in vse vrste dlake.

Lastnosi glavnika

  • Vivog dvostranski glavniki za pse
  • ročaj je izdelan iz trde plastike in dodatno obložen z gumijastimi obrobami, ki preprečijo drsenje glavnika med česanje
  • konice so izdelane iz nerjaveče kovine in nimajo ostrih robov
  • ena stran glavnika ima 24 redko nasajenih konic za gosto dlako
  • druga stran glavnika ima 37 gosto nasajenih konic za redko dlako
  • glavnik je primeren za srednje dolgo in dolgo dlako
  • primerno za majhne  in srednje velike pse

Namen uporabe

Vivog dvostranski glavniki za pse je primeren za česanje psov majhne in srednje velike rasti. Priljubljen je pri negi psov, ki imajo na telsu gosto in redko dlako, ker lahko z enim glavnikom počešete celotnega psa. Lepo oblikovan ročaj omogoča, da s konicami dosežete tudi težje dostopne dele telesa.

Navodilo za uporabo

Vivog dvostranski glavniki za pse je primeren za česanje dolge in srednje dolge dlake psov majhne in srednje velike rasti. Pred česanjem kožuh psa skrtačite z Multi Brush ali Slicke Brush krtačo Česati začnite za vratom, na hrbtnem delu. Potegi naj potekajo vzdolž hrbtenice proti repu in nato od hrbtenice navzdol po trupu. Če se dvostranski glavniki za pse zatika v vozle ali sprijete dele dlake česanje prekinite. Posamezne vozle ali sprijete dele dlake razprite s prsti, skrtačite in nato nadaljujte s česanjem. Ko ste zaključili s trupom nadaljujte na repu. Rep potegnite stran od trupa in dlako počešite naravnost navzdol. Nadaljujte na nogah. Ko češete dlako na nogah naj pes stoji trdno na tleh ali mizi. Pomagate si lahko tudi tako, da pri česanju, potegnete sprednjo nogo naprej in zadnjo nazaj. Tako boste z glavnikom lažje dosegli tudi notranjo stran noge. Sledi česanje dlake na glavi. Tu bodite pozorni, da z glavnikom ne zbadate v ušesa ali oči. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake.

Če ne vsete katero stran glavnik uporabiti za česanje posameznega dela telesa izberite prvo stran z redko nasajenimi konicami in nato nadaljujte z gosto nasajenimi konicami.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog dvostranski glavniki za pse očistite po vsaki uporabi. Sperete ga lahko pod tekočo vodo ali obrišete z vlažno krpo. Če je glavnik masten ali zelo umazan lahko za čiščenje uporabite blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pomembno je, da glavnik dobro sperete, obrišete in posušite.

Vivog dvostranski glavniki za pse z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

>>> nazaj na naše glavnike za pse in mačke <<<

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.