Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1 - 500 ml

EcoClean je naravno čistilo primerno za čiščenje vseh vodoodpornih površin in predmetov. Z svojo aktivno formulo uspešno čisti in površinam in predmetom podari lep sijaj. Čistijo je primerno za gospodinjstvo in poslovne prostore.

Količina Cena Osnovna cena
Kupite do 1 kos po ceni/kos:
6,95 €*
namesto 8,95 €* prihranek 22.35% .
13,90 €* / 1 l
Kupite od 2 kos po ceni/kos:
5,95 €*
namesto 8,95 €* prihranek 33.52% .
11,90 €* / 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-18.20.001

Informacije o izdelku "Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1 - 500 ml"

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1.

Naravno, univerzalno čistilo EcoClean - razmasti, očisti in nevtralizira neprijeten vonj

EcoClean je naravno, univerzalno čistilo namenjeno za čiščenje vseh vodoodpornih površin in predmetov. S svojo aktivno formulo uspešno čisti, razmasti in nevtralizira neprijeten vonj. Čistilo je primerno za gospodinjstvo in poslovne prostore. Ker ne vsebuje dišav, je primerno za prostore, kjer bivajo živali. Priljubljeno je v salonih za nego psov, pasjih hotelih, veterinarskih ambulantah in drugje.

Ecodor EcoClean univerzalno čistilo 3 v 1

  1. razmasti vse vodoodporen površine
  2. higiensko očisti
  3. odstrani neprijetne vonjave

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite, čistilo s pršilko nanesite neposredno na želeno površino, pustite delovati in obrišite s suho krpo. Za odstranjevanje trdovratnih madežev pustite EcoClean učinkovati več kot 1 minuto. Če je treba postopek ponovite.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

EcoClean univerzalno čistilo z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Ecodor Haushaltsprodukte Angebot gegen Schmutz und Gerüche