Vivog glavnik za pse s podlanko - kratke in dolge konice

Vivog glavnik za pse s podlanko je primeren za pse majhne in srednje velike rasti. Glavnik ima kratke in dolge konice, ki uspešno počešejo dlako in podlanko in preprečijo sprijemanje in vozlanje dlake. 

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
8,19 €*
namesto 10,92 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
7,26 €*
namesto 10,92 €* prihranek 33.52% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02003

Informacije o izdelku "Vivog glavnik za pse s podlanko - kratke in dolge konice"

Glavnik za pse

Vivog glavniki za pse s podlanko z dolgimi in kratkimi konicami

Originalni, Vivog glavniki za pse s podlanko je izdelan iz plastike in nerjaveče kovine. Plastični ročaj je dodatno obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima eno vrsto konic, ki so izmenično dolge in kratke. Dolge konice lepo počešejo podlanko, kratke pa dlako in tako preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake.

Lastnosi glavnika

  • Vivog glavniki za pse s podlanko
  • ročaj je izdelan iz trde plastike in dodatno obložen z gumijastimi obrobami, ki preprečijo drsenje glavnika med česanje
  • glavnik ima 19 dolgih in 18 kratkih konice iz nerjaveče kovine in nimajo ostrih robov
  • dolge konice lepo počešejo podlanko, kratke pa dlako
  • glavnik je primeren za srednje dolgo in dolgo dlako
  • primerno za majhne  in srednje velike pse

Namen uporabe

Vivog glavnik za pse s podlanko je primeren za česanje psov majhne in srednje velike rasti. Dolge konice lepo počešejo podlanko, kratke pa zgornjo dlako. Glavnik prepreči sprijemanje in vozlanje dlake in uspešno odstrani odpadajočo podlanko.

Navodilo za uporabo

Vivog glavniki za pse s podlanko, z dolgimi in kratkimi konicami je primeren za česanje dolge in srednje dolge dlake s podlanko, psov majhne in srednje velike rasti. Pred česanjem kožuh psa skrtačite z Multi Brush ali Slicke Brush krtačo. Česati začnite za vratom, na hrbtnem delu. Potegi naj potekajo vzdolž hrbtenice proti repu in nato od hrbtenice navzdol po trupu. Če se Vivog glavniki za pse s podlanko zatika v vozle ali sprijete dele dlake česanje prekinite. Posamezne vozle ali sprijete dele dlake razprite s prsti, skrtačite in nato nadaljujte s česanjem. Ko ste zaključili s trupom nadaljujte na repu. Rep potegnite stran od trupa in dlako počešite naravnost navzdol. Nadaljujte na nogah. Ko češete dlako na nogah, naj pes stoji trdno na tleh ali mizi. Pomagate si lahko tudi tako, da pri česanju, potegnete sprednjo nogo naprej in zadnjo nazaj. Tako boste z glavnikom lažje dosegli tudi notranjo stran noge. Sledi česanje dlake na glavi. Tu bodite pozorni, da z glavnikom ne zbadate v ušesa ali oči. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog glavniki za pse s podlanko očistite po vsaki uporabi. Sperete ga lahko pod tekočo vodo ali obrišete z vlažno krpo. Če je glavnik masten ali zelo umazan, lahko za čiščenje uporabite blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pomembno je, da glavnik dobro sperete, obrišete in posušite.

Vivog glavniki za pse s podlanko z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet glavnik za pse z redko dlako - 36 konic

namesto 12,85 €* 6,99 €*
Od 6,31 €*