Ecodor EcoFloor čistilo za tla - 1l

EcoFloor čistilo za talne obloge je koncentrirano naravno čistilo, ki uspešno odstrani umazanijo ter neprijetne vonjave. Po čiščenju so tla sijoča in brez madežev. Ker čistilo ne vsebuje dišav, je primerno za uporabo povsod, kjer so živali in ljudje, ki so občutljivi na vonj.

29,90 €*

namesto 36,95 €* prihranek 19.08% .
Vsebina: 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-18.00.001

Informacije o izdelku "Ecodor EcoFloor čistilo za tla - 1l"

Ecodor EcoFloor čistilo za tla

Čistilo za tla EcoFloor Ecodor - 1l koncentrat

EcoFloor je čistilo za tla, je čistilo, ki s svojo koncentrirano sestavo uspešno odstrani umazanijo, neprijetne vonjave in smrad z vseh vrst talnih oblog. Po čiščenju so tla čista in sijoča. Ker čistilo ne vsebuje dišav, je primerno za uporabo tudi v prostorih, kjer so ljudje in živali z občutljivimi dihali. Čistilo za tla EcoFloor je primeren za vse bivalne površine in poslovne prostore, priljubljeno pa predvsem za čiščenje salonov za nego psov, hotelov za pse, veterinarskih ambulant, gostinskih kuhinj, javnih WC prostorov in podobno. Čistilo uspešno očisti in nevtralizira neprijeten vonj.

Če so tla onesnažena z urinom, priporočamo, da pred čiščenjem mesto nevtralizirate z uporabo UF2000, ki bo smrad urina odstranil.

Navodilo za uporabo čistila za tla EcoFloor

EcoFlor je močno koncentrirano čistilo, ki je posebej prilagojeno za uporabo v prostorih, kjer bivajo ljudje in živali. Tla temeljito očisti brez strupenih kemikalij. Za seboj ne pušča strupenih sledi, ki bi lahko bile nevarne ali strupene. En pokrovček čistila zmešajte s količino petih litrov vode in s tako pripravljenim čistilom očistite tla. Priporočamo, da najprej očistite tla z nekoliko bolj mokro krpo, tako, da bo čistilo lahko delovalo na umazanijo in nevtraliziralo neprijetne vonjave. Za drugo čiščenje uporabite suho oziroma dobro ožeto krpo, s katero enakomerno obrišete tla in poberete umazanijo. Tako očiščena tla bodo temeljito čista in sijoča. Ecodor EcoFloor je čistilo, ki je prijazno do živali in okolja.

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Onlinezoo zajamčeno najnižje cene Ecodor v Sloveniji.

 

Ecodor Uringeruchsentferner - EcoFloor und UF2000 Konzentrat