Ecodor EcoHome nevtralizator neprijetnega vonja za dom - 1l

EcoHome s svojo naravno sestavo uspešno razgradi in odstrani molekule neprijetnega vonja in smradu. EcoHome je primeren za odpravljanje smradu po tobaku, odpadkih, hrani, smeteh, iztrebkih in drugo. Ne povzroča alergičnih reakcij.

28,90 €*

namesto 34,90 €* prihranek 17.19% .
Vsebina: 0.1 l (289,00 €* / 1 l)

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-13.20.005

Informacije o izdelku "Ecodor EcoHome nevtralizator neprijetnega vonja za dom - 1l"

EcoHome nevtralizator neprijetnega vonja za dom

Ecodor nevtralizator neprijetnega vonja za don EcoHome - 1l plastenka

EcoHome
nevtralizator neprijetnega vonja za dom z svojo naravno sestavo uspešno razgradi in nevtralizira molekule neprijetnega vonja in smradu. Smrad in neprijeten vonj ne prekriva s parfumi kot podobna sredstva, ampak ga odstrani. EcoHome je primeren za nevtralizacijo smradu po tobaku, odpadkih, hrani, smeteh, iztrebkih in drugem. Ker ne povzroča alergičnih reakcij je primeren tudi za uporabo v neposredni bližini ljudi in živali.

Pakiranja: 1l plastenka

Namen uporabe

Ecodor EcoHome je nevtralizator neprijetnega vonja za dom. S svojo biološko sestavo uspešno odstrani neprijeten vonj po hrani, tobaku, pijači, smeteh, bioloških odpadkih in drugem. Uporabi se lahko za nevtralizacijo neprijetnega vonja v zraku, na tekstilni in drugi opremi. Zelo učinkovit je pri odstranjevanju neprijetnega vonja na zavesah, sedežnih garniturah, postelji in drugih predmetih. 

Področje uporabe

Ecodor EcoHome je kot nevtralizator neprijetnega vonja za dom primeren za stanovanja, vikende, avtodome, jahte, bivalne prikolice in druge bivalne površine.

Navodilo za uporabo

Plastenko pretresite in s pršilko poškropite po zraku in pustite delovati. Smrad in neprijeten vonj bo v nekaj minutah izginil. Če je neprijeten vonj globoko zasidran v opremo, na primer sedežno garnituro, postopek ponovite in EcoHome nanesite direktno na opremo.

Surovinska sestava:

voda <80%, fermentirani ekstrakti rastlin<10%, polialkoholi <3%, citronska kislina <2%, CPC cetil piridinijev klorid <2%.

Ecodor EcoHome Video:

Blagovna znamka Ecodor

Ecodor je evropsko podjetje, ki ima sedež na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi Ecodor izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z parfumi. Asortima izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, telo in živali. Vsak izdelek posebej je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste smradu. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

EcoHome odstranjevalec neprijetnega vonja za dom z zajamčeno najnižjo ceno.

 

Video posnetki

Ecodor EcoHome gegen Gestank im Haushalst Sparset 250ml + 1 Liter Nachfüllung
Cena paketa: 32,23 €*
Cena paketa: 32,23 €*
Podrobnosti o paketu
Količina
Cena
Znesek