Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov - 500 ml

Nevtralizator smradu odpadkov EcoShield je izdelan iz rastlinskih izvlečkov. Njihovi encimi uspešno nevtralizirajo in uničijo molekule smradu. Čez odpadke ustvarijo nevidni "viskozni ščit", kar prepreči širjenje vonja v okolico.

Količina Cena Osnovna cena
Kupite do 1 kos po ceni/kos:
6,95 €*
namesto 11,90 €* prihranek 41.6% .
13,90 €* / 1 l
Kupite od 2 kos po ceni/kos:
5,95 €*
namesto 11,90 €* prihranek 50% .
11,90 €* / 1 l

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: EC-13.70.009

Informacije o izdelku "Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov - 500 ml"

Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov

Ecodor EcoShield nevtralizator smradu odpadkov - 500 ml plastenka s pršilko

Nevtralizator smradu odpadkov EcoShield je izdelan na osnovi rastlinskih izvlečkov, ki s svojimi encimi uspešno nevtralizirajo in uničijo molekule smradu odpadkov in z ustvarjanjem nevidnega "viskoznega ščita" preprečijo širjenje vonja v okolico. EcoShield je primeren za nevtralizacijo vseh vrst odpadkov, zato je uporaben tako v domačem gospodinjstvu kot tudi v gostinstvu, bolnicah, veterinarskih postajah, hotelih, skladiščih in drugje. Smrad nevtralizira in ne prekriva z dišavami, kot ta naredijo podobna sredstva. EcoShield je brez vonja, ne vsebuje strupenih kemikalij, zato je izdelek priljubljen pri ljudeh, ki  so občutljivi na vonjave ali imajo težave z dihali.

Način uporabe

Plastenko pretresite in popršite po odpadkih. EcoShield bo smrad nevtraliziral in preprečil nadaljne širjenje vonja v okolico.

Ecodor blagovna znamka

Ecodor je evropsko podjetje s sedežem na Nizozemskem. Družinsko podjetje se več kot 15 let ukvarja z izdelavo izdelkov za nevtralizacijo neprijetnih vonjav. Vsi njihovi izdelki so izdelani na osnovi naravnih encimov, ki smrad in neprijetne vonjave uspešno odstranijo in ne prekrivajo z dišavami. Izbor izdelkov zajema odstranjevalce neprijetnih vonjav, ki so primerni za avto, gospodinjstvo in osebno nego. Vsak izdelek je prilagojen namenu uporabe in zato uspešen pri odstranjevanju določene vrste vonja. Onlinezoo je uradni predstavnik podjetja Ecodor za Slovenijo in Avstrijo.

Naravna čistila za gospodinjstvo Ecodor z zajamčeno najnižjo ceno.

Ecodor EcoShield Video:

 

Video posnetki